16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Egalii liderului

Liga a II-a


Building – Dacia Mioveni 0-0


• Stadion „Building“, spectatori: 400.


Building: Nedelcea – Cita, Gheorghe, Gadaleanu – Nitu, Poenaru, Dracea (’69, Donoata), Poiana, Faget – Fl. Serban, Zamfir (’78, Bontoi). Antrenor: Iulian Babas.


Dacia Mioveni: I. Ilie – Zaharia, B. Stoica, M. Olteanu – I. Baicu, Nedelea (’57, Badoiu), Marinescu, J. Stoica (’46, Lazar), Vladu – Cl. Ionescu, Ad. Oprea (’82, Draghici). Antrenor: Constantin Cirstea.


• Cartonase galbene: Zamfir, Poenaru / B. Stoica, J. Stoica, Baicu, Lazar.


• Au arbitrat: R. Pop – D. Demetrescu, Fl. Paunescu.


„Ma asteptam sa vad o formatie oaspete mult mai buna, care sa demonstreze ca ocupa primul loc, insa a aratat ca o echipa de pluton“, a fost declaratia observatorului partidei, fostul arbitru FIFA Florin Chivulete. Oaspetii au facut o partida modesta, având in vedere atât faptul ca jucau pe terenul „lanternei rosii“, cât si faptul ca trebuia sa-si apere blazonul de lideri ai seriei. Pâna in minutul 75, gazdele au evoluat neasteptat de bine, având in prima repriza cel putin trei ocazii clare de gol, prin Gadaleanu si prin Fl. Serban, insa ultimul, scapat singur cu portarul in doua rânduri, a sutat slab de fiecare data.


Schimbarile facute de Constantin Cirstea in repriza secunda au echilibrat cât de cât jocul, iar oaspetii puteau sa inscrie si ei in minutele 82 si 83, prin Lazar, insa nesansa sau portarul Nedelcea a facut ca tabela sa ramâna neschimbata.


Tehnicianul gazdelor, Iulian Babas, nu a fost la fel de inspirat cu schimbarile, echipa cedând initiativa pe final de meci. Chiar daca spectatorii i-au cerut insistent sa intre in teren pentru a-si dirija elevii, acesta nu a facut-o, ramânând pe banca, la fel cum s-a intâmplat si la partida de pe teren propriu, cu Corvinul (scor 1-1). Rezultatul final a fost insa echitabil, dupa ocaziile de gol avute de ambele echipe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS