8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBuilding intâlneste liderul

Building intâlneste liderul

Liga a II-a


Building – Dacia Mioveni


• Stadion „Building“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Building: Nedelcea – Cita, Babas, Gadaleanu – Nitu, Poenaru, Dracea, Donoata, Faget – Fl.Serban, Bontoi. Antrenor:Iulian Babas.


Dacia: I. Ilie – B. Stoica, M. Olteanu, C. Serban, I. Baicu – L. Stanescu, Draghici, Nedelea, Vladu – Cl. Ionescu, Ad. Oprea. Antrenor: Constantin Cirstea.


• Vor arbitra: R. Pop – D. Demetrescu, Fl. Paunescu.


• Observator: Fl. Chivulete.


Pe stadionul din Vânju Mare se intâlnesc astazi cele doua echipe care sunt la cei doi poli ai clasamentului. Echipa vizitatoare, care a avut un parcurs excelent pâna acum sub comanda reputatului tehnician Constantin Cirstea, vine cu un moral bun si, având in vedere ca lotul este valid si ca vine din postura de lider, spera la cele trei puncte. De partea cealalta, elevii lui Iulian Babas spera in continuare la redresarea echipei.


In lotul gazdelor, cu exceptia atacantului Ciochina, care are in continuare probleme medicale la muschii aductori, restul jucatorilor sunt la dispozitia antrenorului. In primul „11“ se va gasi si antrenorul, iar in atac Babas va conta pe tânarul Florin Serban, care a avut evolutii laudabile de la sosirea la echipa.


„Trebuie sa ne redresam. Mâine (astazi – n.r.) avem toate conditiile pentru a reusi un rezultat pozitiv. Speram cu totii sa câstigam trei puncte“, a declarat Marius Dobre, directorul sportiv al echipei din Vânju Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS