5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


un suporter


De ce oare am senzatia ca asistam la un nou experiment? Macar sa fie nereusit! Desi cred ca soarta ne e pecetluita! Munca, domnilor oficiali ai „Stiintei“, il inalta pe om, nicidecum vorba sau agresivitatea (in cazul vostru gratuita, ca sa mascheze propria neputinta)!


ovidiu


De ce minte ca nu a gasit jucatori sa vina la Craiova. S-a propus Sânmartean, Ganea, Aliuta. L-a dat pe Gane. A zis ca are o gramada de Sânmarteni in echipa. Unde sunt, ca pe teren nu au aparut? L-a luat pe Gargalie pe câteva milioane. Nu ai bani, du-te si lasa-ne. (…) Sa nu mai minti atât de mult ca nu te mai cred nici copiii de la gradinita. Contacteaza oameni cu bani, oameni seriosi, sa preia echipa, ca tu nu ai ce sa cauti la acest club. Apuca-te de strâns fier vechi, ca poate o merge afacerea. (…)


Paulus


Ne facuram ai dracului acum! Avem bani de patru echipe, dar nu avem una de Doamne ajuta! Pe Mititelu il innebuneste faptul ca i se reproseaza ca nu are bani, iar in consecinta declara ca are de nu stie ce sa mai faca cu ei. Ar fi bine sa nu se mai contrazica. Sau sa fie mai explicit: „bani am, dar nu pentru fotbal!“ si s-ar clarifica naibii problema. Asa tot asteptam transferuri spectaculoase si…


Adrian Eugen


(…) Ovidiu Stinga trebuie convins sa continue ca jucator (macar pâna la terminarea sezonului de toamna). Este o piesa grea de tot in angrenajul echipei, cel mai valoros jucator, cel care „lumineaza“ Craiova prin experienta si valoarea sa… Nu e totul pierdut! Nu trebuie sa ne resemnam! Mai sunt 25 de etape, deci 75 de puncte in joc! Suntem la doar un punct de locul 14 ocupat de FC National. Etapa viitoare, daca batem la Urziceni, iar National Jiul se termina X, saltam doua locuri si ajungem pe locul 14! Doamne ajuta!


Cristi


Nu mi-am pierdut speranta, dar nici cu ea nu ma pot hrani! De ce sa cred ca va fi mai bine când nimic din ceea ce era rau nu s-a transformat in bine? Imi pare rau de oameni ca Stefanescu, Ungureanu sau Stinga, când sunt tratati ca presu’. Aceste simboluri ale Craiovei nu ai dreptul sa le terfelesti, chiar daca te cheama Mititelu, ca te va bate Dumnezeu. Iar pe Mititelu l-a batut deja, iar noi, suporterii, si Oltenia toata, si chiar mai mult decât atât, vom fi cei afectati.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS