6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUltrasii olteni, interzisi pe stadion

Ultrasii olteni, interzisi pe stadion

Fortele de ordine n-au permis accesul in „Peluza Sud“ nici macar posesorilor de abonamente, in spatele „actiunii“ stând si Adrian Mititelu, care a crezut ca unele mesaje ii sunt destinate.


Galeria alb-albastra a protestat fata de atitudinea jandarmeriei de la meciul Dinamo – Steaua, stând un sfert de ora la portile stadionului. In momentul in care au vrut sa intre la peluza, ultrasii olteni au fost insa opriti de jandarmi si bodyguarzi, pentru ca aveau asupra lor bannere anti-jandarmerie si anti-Mititelu.


„Mititelu si-a facut din nou datoria de patron, interzicându-ne accesul pe stadion de teama ca avem mesaje impotriva lui. S-a «tapit» rau de tot, pentru ca bannerele sunt adresate jandarmeriei“, a spus Ovidiu Todoran, alias „Postasu’“.


In aceste conditii, fanii olteni au ramas la portile stadionului „Ion Oblemenco“ unde si-au afisat mesajele: „Nu intoarceti spatele! Pericol de impuscare. Cu fata, «doar» de gazare“, „Nu ne puteti impusca pe toti!“ si „Fara abuzuri!“. Printre cei care au ramas afara s-au numarat si suporterii care au abonament la meciurile Universitatii, si acestia având interdictie sa intre pe stadion. In repriza a doua, galeria a scandat ironic „Europa, venim!“, iar dupa ultimul fluier al arbitrului a reusit sa patrunda in peluza huiduindu-i pe alb-albastri impreuna cu ceilalti spectatori, mai putin de-o mie, aflati in tribune.


Manifestatii la sediul clubului


Aproape o suta de suporteri au mers imediat dupa meci la sediul clubului, unde si-au manifestat nemultumirea fata de rezultatele echipei si de atitudinea pe care o are ziarul condus de Mititelu, cerându-i patronului Stiintei sa plece. Acestia au afisat un banner pe care se putea citi: „ESO vorbeste de coruptie si infidelitate publicând articole lipsite de obiectivitate semnate de ziaristi fara caracter si demnitate“. Apoi ultrasii au scandat minute bune „Mititelu, pleaca Mititelu!“. La un moment dat, la sediul clubului si-au facut aparitia doua masini pline de bodyguarzi, gata sa intervina in caz de necesitate, si trei masini de politie, motiv pentru care suporterii s-au retras, lasându-i bannerul cadou lui Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII