17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInexistenti la Medgidia

Inexistenti la Medgidia

Energia Pandurii Târgu Jiu a fost surclasata la Medgidia, 39-31, prelungind pasa proasta in care se afla in acest debut de sezon. Avertismentele conducerii au avut efect invers, demobilizându-i pe handbalistii lui Liviu Andries, care au facut o prima repriza dezastruoasa la Medgidia. Pretentiile oltenilor au fost nule intre minutele 17 si 27, când nu au reusit nici macar un gol, in timp ce adversarii au punctat de noua ori, scorul luând proportii, 20-8. Portarul Dorin Moraru a contat doar la numarul spectatorilor in primele 30 de minute, aparatorii au fost simpli figuranti, iar in atac solutiile au fost putine si acelea neinspirate.


In aceste conditii, CSM Medgidia a intrat la cabine cu un halucinant 21-11, având in vedere ca pe parchet s-au aflat doua dintre reprezentantele României in cupele europene. La reluare, „pandurii“ au declansat cursa de urmarire, reusind sa reduca jumatate din handicap cu sase minute inainte de final, 33-28. Un contraatac ratat a pus insa capat sperantelor de mai bine ale handbalistilor din Târgu Jiu, care au terminat meciul in genunchi, 39-31.


Pentru a evidentia neputinta echipei Pandurii Târgu Jiu trebuie spus ca elevii lui Liviu Andries au avut superioritate numerica timp de 14 minute, aproape jumatate de repriza, insa acest avantaj nu a fost concretizat pe tabela. Cel mai bun marcator al echipei Energia Pandurii a fost ex-stelistul Preda, cu zece reusite, dintre care noua in repriza secunda, urmat de Mazilu (7 goluri), Ilies (5), Truica (4), Ghira (2), Mihoci (2) si Costea (1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS