5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFane Stoica, principal

Fane Stoica, principal

Dupa 0-2 cu Otelul Galati, finantatorul Universitatii Craiova a gasit imediat inlocuitori pentru Costica Stefanescu, Ovidiu Stinga si Nae Ungureanu.


La doar câteva ore dupa demiterea lui Costica Stefanescu, Ovidiu Stinga si Nae Ungureanu, finantatorul Stiintei a rezolvat problema staff-ului tehnic. Adrian Mititelu a hotarât sâmbata noapte sa-l numeasca pe Stefan Stoica in functia de antrenor principal al Universitatii, fostul jucator al Stiintei din anii ’90 acceptând propunerea pe loc. „Fiul risipitor se intoarce pentru ca ma simt dator fata de Universitatea, de pe urma careia am mâncat 15 ani o pâine. Astazi (ieri – n.r.) ma voi intâlni cu conducerea Omoniei sa rezolv problemele in Cipru, apoi plec la Craiova. Voi semna pe doi ani cu Universitatea, pentru ca fotbalul nu se face in rate, ci este nevoie de timp. Sunt convins ca vom pune echipa pe picioare“, a spus ieri Fane Stoica.


Fostul secund al lui Ioan Andone de la Omonia Nicosia va fi ajutat de Daniel Mogosanu si de finul si, totodata, cumnatul sau, Stefan Crisan, care se va ocupa de pregatirea portarilor. Crisan, care a aparat buturile alb-albastre timp de doua sezoane (1988-1990), apoi s-a transferat in Germania, la FC Nurnberg, unde a fost rezerva lui Andreas Kopke, i-a luat locul lui Pap Deac, care nu a mai dorit sa continue cu Universitatea.


Beldeanu, de fatada


Alt fost mare jucator al Stiintei, care va completa staff-ul craiovean, este Aurica Beldeanu, acesta fiind avansat de Adrian Mititelu din functia de director sportiv in aceea de director tehnic, pentru ca nici de aceasta data antrenorii Universitatii nu detin licenta PRO. Tot din acest motiv, „Vulpea“ nu se afla pentru prima data in acest sezon in postura de director tehnic, el mai ocupând acest post in primele doua etape. Cu toate acestea, Beldeanu nu va raspunde si de rezultatele echipei.


In schimb, Ovidiu Stinga este decis sa nu mai continue cu Universitatea nici din postura de jucator. Contrar lui Stinga, Nae Ungureanu nu s-a impacat cu gândul ca a fost demis, „Rosu“ afirmând ieri ca asteapta explicatii din partea lui Adrian Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII