12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVesti bune pentru capitan

Vesti bune pentru capitan

Madalin Ciuca s-a intors ieri de la Bucuresti, medicii transmitându-i ca, in mod normal, in doua luni ar putea reveni pe gazon.


Capitanul Universitatii Craiova, Madalin Ciuca, a fost ieri in Capitala. Acesta i-a facut o noua vizita medicului Filipescu, cel care l-a operat de ruptura de ligamente incrucisate acum aproape trei luni. Fundasul central al Stiintei a fost supus unui control amanuntit, dupa ce acum o luna fusese nevoie de o noua interventie pentru ca operatia se inflamase, dar, de data aceasta, vestile au fost imbucuratoare. Madalin Ciuca poate urma programul normal de recuperare si, conform spuselor medicului, in doua luni ar putea juca din nou fotbal.


In aceste conditii, nu este exclus ca jucatorul originar din Bailesti, despre care initial s-a spus ca va putea reveni pe gazon abia in retur, sa fie vazut mai devreme la lucru. Totul depinde insa de modul in care va decurge recuperarea si de decizia pe care o va lua jucatorul de comun acord cu medicii si oficialii clubului din Banie. Revenirea lui Madalin Ciuca in primul unsprezece va fi de bun augur pentru echipa noastra, in conditiile in care Universitatea sufera in aparare, iar la ultimul meci, cel cu Dinamo, s-a vazut ca gruparea alb-albastra poate avea probleme serioase in defensiva atunci când intâlneste o formatie cu atacanti experimentati.


Madalin Ciuca a profitat de perioada de pauza fortata impusa de operatie si a reusit sa treaca si pe la facultate pentru a-si rezolva unele probleme legate de examene. Madalin Ciuca este student in anul cinci la Facultatea de Educatie Fizica din Târgu Jiu, iar la anul va sustine examenul de licenta. Pâna atunci are insa de trecut examenul carierei, asa cum poate fi considerata aceasta fericita accidentare, motiv pentru care n-ar fi exclus ca jucatorul sa plece din nou la recuperare in Olanda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU