24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldinho s-a certat cu Rijkaard

Ronaldinho s-a certat cu Rijkaard

Cotidianul britanic The Sun sustine ca adevaratul motiv al absentei starului brazilian al Barcelonei, Ronaldinho, de la partida din campionat cu Celta Vigo (3-2) nu este o accidentare, ci un conflict cu antrenorul olandez al catalanilor, Frank Rijkaard.


Potrivit sursei citate, inaintea meciului pentru Supercupa Europei, pierdut cu 3-0 de Barca in fata formatiei FC Sevilla, Ronaldinho ar fi participat la mai multe sedinte foto si video pentru un spot publicitar, fapt care l-a iritat pe Rijkaard. Olandezul s-a aratat foarte nemultumit si de prestatia brazilianului in timpul meciului. Situatia s-a tensionat si mai mult sâmbata, când Ronaldinho nu s-a prezentat la antrenamentul echipei. Potrivit regulamentului stabilit de Rijkaard la echipa, cine nu se antreneaza cu 48 de ore inaintea unui meci nu joaca. „Acesta a fost adevaratul motiv pentru care Ronaldinho nu a fost prezent, luni seara, la partida de la Vigo“, a scris The Sun.


Relatiile tensionate dintre Ronaldinho si antrenorul Barcelonei au aprins sperantele in rândul gruparilor Chelsea Londra si AC Milan, pentru care un transfer al brazilianului parea imposibil. Contractul jucatorului brazilian cu Barcelona expira in 2010, iar in acest an este prevazuta o intâlnire intre cele doua parti pentru prelungirea lui pâna in 2014.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS