10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMogosanu este nemultumit

Mogosanu este nemultumit

Analizând atent evolutia alb-albastrilor, Daniel Mogosanu a afirmat ca fundasii Universitatii au gresit enorm la golurile primite si ca infrângerea ar fi putut fi evitata daca juvetii ar fi fost mai atenti.


Infrângerea din meciul cu Dinamo a lasat rani adânci si in sufletul lui Daniel Mogosanu (foto), care, dupa ce a revazut evenimentele de duminica seara, a afirmat ca reusitele „câinilor“ au venit pe fondul defensivei alb-albastre. Secundul Stiintei s-a aratat multumit de evolutia juvetilor din prima jumatate de ora, chiar daca Universitatea nu si-a creat mari ocazii de a marca, considerând ca, daca ar fi evitat primirea primului gol, alta ar fi fost soarta partidei.


„De când sunt la Craiova nu am fost partas la o asemenea umilinta. Imi pare rau. Am revazut fazele din care s-a marcat si pot sa spun ca am primit golurile foarte usor. Ma gândesc chiar la prima reusita a lui Ganea, când, pe o degajare a portarului, iar noi eram in superioritate numerica, trei contra doi, pot spune ca am primit un gol stupid. Tinând cont ca la faza respectiva a fost Dananae, Stoica si Mitchell m-a dezamagit si mai tare acest lucru. Si celelalte reusite ale lui Dinamo au venit tot pe fondul unor greseli individuale“, a spus Mogosanu. „Este adevarat ca nici noi nu am avut multe faze de poarta, dar cel mai important era sa nu gresim. A fost un joc de mijlocul terenului in primele 30 de minute, pe care, daca l-am fi gestionat cum trebuie, altul era rezultatul la pauza si, implicit, cel final. O data cu trecerea timpului, Dinamo se desfacea si ii puteam surprinde, dar faptul ca au marcat a schimbat datele problemei“, a completat tehnicianul craiovean.


Promite reabilitarea


Daniel Mogosanu a afirmat ca nu sistemul de joc folosit de Universitatea a fost de vina in partida de duminica, ci lipsa de experienta a juvetilor, care, furati de „val“, nu si-au respectat sarcinile si au gresit copilareste. Secundul Universitatii a promis ca nu se vor repeta erorile din meciul cu Dinamo, pentru ca, pâna la confruntarea cu Gloria Bistrita, este destul timp la dispozitie ca sa se poata corecta.


„Cred ca lipsa de experienta in luarea unor decizii au facut ca balanta sa se incline in favoarea lui Dinamo. Nu cred ca sistemul de joc este de vina. In momentul respectiv, in anumite situatii, jucatorii nu au fost suficient de maturi si nu au stiut ce au de facut. In anumite momente ale jocului nu am stiut sa acoperim spatiile, ceea ce este foarte dureros. Oricum, noi vom reanaliza toate aceste greseli si, pâna la meciul cu Gloria, avem destul timp sa le remediem. Sunt sigur ca va fi bine“, a conchis Mogosanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS