10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDorinel nu refuza controlul antidoping

Dorinel nu refuza controlul antidoping

Circa 300 de clujeni au tinut sa fie alaturi de favoriti la Târgu Jiu, celebrând victoria printr-un mesaj ironic la adresa oltenilor de la Pandurii, care lansasera inainte de meci speculatii cum ca Dorinel Munteanu ar fi fost dopat: „Am venit, ne-am dopat, v-am batut, v-am pupat“.


Antrenorul Eugen Neagoe recunoaste superioritatea clujenilor, care sunt neinvinsi in campionat. „Nu cred ca vreunul de la Cluj s-a dopat, dar au fost mai buni, am jucat cu o echipa de pe primul loc, care este in acest moment una foarte buna. Deocamdata ne-au invins, nu conteaza cum, iar rezultatul este 3-1“, a spus tehnicianul oltean.


Dorinel Munteanu nu s-a simtit vizat de solicitarea „pandurilor“ de a se efectua controlul antidoping la finalul partidei, considerând ca este o actiune legitima. „Chiar daca presa mai scotoceste pe ici, pe colo, nu cred ca am fost vizat pentru controlul doping. Si daca sunt vizat, eu nu ma opun la controlul antidoping. E dreptul fiecaruia sa ceara testul. Daca nu are cineva incredere intr-o echipa poate sa ceara testul, e dreptul lor si suntem intr-o tara civilizata. Din punctul meu de vedere, puteti sa cereti controlul dupa fiecare meci, nu e nici o problema. Si nici nu vreau sa fie asta o tema de discutie“, a replicat liderul selectiilor in echipa nationala. La finalul partidei, de la fiecare echipa au fost testati antidoping câte patru jucatori, desemnati prin tragere la sorti, Coroian, Mijin, Stancioiu si Surdu de la CFR Cluj, Stânga, Chibulcutean, Vatavu si Vranjkovic de la Pandurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS