11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAjax si Sahtior, aproape de grupe

Ajax si Sahtior, aproape de grupe

Singurele meciuri de astazi, in afara celui in care evolueaza Steaua, in care România ar putea avea reprezentanti pe gazon sunt cele de la Amsterdam, unde Ajax intâlneste formatia daneza FC Copenhaga, si Varsovia, unde ucrainenii de la Sahtior Donetk infrunta polonezii de la Legia.


„Lancierii“, cu sau fara George Ogararu si Nicolae Mitea pe teren, au o misiune usoara in fata danezilor, fiind la adapostul victoriei cu 2-1 obtinute in tur pe terenul adversarei. In schimb, pentru Sahtior nu se anunta un meci la fel de usor, echipa antrenata de Mircea Lucescu, cu Rat, Stoican si Marica in lot, obtinând in tur o victorie la limita, scor 1-0, care le lasa sperante de calificare polonezilor. „Minerii“ au insa prima sansa sa joace in grupele Champions League.


Un meci de foc se anunta la Istanbul, unde Fenerbahce va incerca sa intoarca un rezultat de 1-3 inregistrat in urma cu doua saptamâni, in tur, cu alta formatie ucraineana, Dinamo Kiev, la care sunt legitimati Florin Cernat, Tiberiu Ghioane si Cristian Irimia. Conducerea turcilor a anuntat bonusuri pentru „galben-albastri“ in cazul in care vor accede in grupe. Si Fenerbahce nu-si poate permite sa rateze calificarea in sezonul in care sarbatoreste 100 de ani de existenta a clubului.


Poate cea mai echilibrata confruntare a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor este cea dintre Osasuna si Hamburg. Dupa remiza alba din tur, inaintea mansei a doua de la Pamplona nu se poate spune ca exista o favorita, oricare dintre cele doua echipe putând fi eliminata.


Nici meciul de la Atena, dintre AEK si scotienii de la Hearts, nu este lipsit de interes, mai ales ca grecii s-au impus in tur cu 2-1, prin doua goluri marcate in minutele 89 si 90. La fel de interesanta se anunta partida Spartak Moscova – Liberec (in tur 0-0).


Meciurile in care calificarea este decisa deja in mare proportie se vor juca intre Mlada Boleslav (Slovacia) si Galatasaray Istanbul (in tur 2-5), Rabotnicki (Macedonia) si Lille (in tur 0-3), Ruzomberok si TSKA Moscova (in tur 0-3).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS