8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGraham Poll arbitreaza la Bucuresti

Graham Poll arbitreaza la Bucuresti

UEFA l-a desemnat pe englezul Graham Poll sa arbitreze partida dintre Steaua Bucuresti si Standard Liege, care se va disputa mâine, pe arena „National – Lia Manoliu“, in mansa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor.


Englezul Graham Poll a devenit celebru in intreaga lume dupa prestatia pe care a avut-o la Cupa Mondiala 2006, unde a condus trei meciuri. In ultimul dintre acestea, Croatia – Australia 2-2, Poll a facut gafe uriase. Englezul a eliminat trei jucatori, pe Simic si Simunici, de la croati, si pe australianul Emerton. In cazul lui Simunici, Poll i-a aratat trei cartonase galbene (in minutele 61, 90 si 90+3) pâna sa-l elimine. Graham Poll a fost singurul arbitru englez prezent in Germania. A fost ultima sa prezenta la un turneu final, arbitrul anuntând ca va mai arbitra meciurile din campionatul Angliei si pe cele din cupele europene. In cariera sa, Poll a acordat de trei ori cartonasul rosu intr-un singur meci si de sapte ori doua cartonase rosii intr-o singura partida.


La meciul Steaua – Standard, observator va fi francezul Michel Vautrot. Fostul mare arbitru a condus la centru finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, când Steaua si-a adjudecat cel mai pretios trofeu in dauna spaniolilor de la FC Barcelona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS