29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAS Roma l-a achizitionat pe Pizzaro

AS Roma l-a achizitionat pe Pizzaro

AS Roma a reusit in cele din urma sa-l achizitioneze pe mijlocasul chilian al formatiei Internazionale Milano, David Pizzaro. Fotbalistul sud-american a refuzat initial sa se transfere la gruparea din capitala Italiei, insa a revenit asupra acestei decizii si, in cele din urma, a semnat un contract pe patru sezoane cu AS Roma. Presa italiana a informat ca jucatorul chilian s-a transferat la echipa la care evolueaza si internationalul român Cristi Chivu in schimbul a 6,5 milioane de euro.


Mijlocasul sud-american renuntase in cursul saptamânii trecute la transferul la AS Roma. „Pizzaro nu era convins sa se transfere la AS Roma. Clubul a facut tot ce a putut ca sa il determine sa vina“, a afirmat tehnicianul Luciano Spaletti.


David Pizzaro a revenit asupra aceste decizii in noaptea de vineri spre sâmbata si Internazionale Milano a anuntat, intr-un comunicat, ca fotbalistul a plecat din cantonamentul din Mallorca spre Italia. „David Pizzaro nu a participat la sedinta tactica alaturi de echipa si a plecat de la Mallorca spre Italia, cu acordul clubului si al staff-ului tehnic, pentru a-si rezolva situatia personala“, au anuntat, intr-un comunicat, conducatorii gruparii milaneze.


In sezonul trecut, David Pizzaro, care are 26 de ani, a evoluat la Internazionale Milano, el jucând in 23 de meciuri din campionatul Italiei si inscriind un gol. Anterior, a evoluat la Udinese.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS