10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArsenal a remizat cu Aston Villa

Arsenal a remizat cu Aston Villa

Finalista Ligii Campionilor din acest an, Arsenal Londra, nu a reusit sâmbata decât o remiza pe teren propriu, scor 1-1, cu Aston Villa, in prima etapa a campionatului Angliei. Dupa o prima repriza fara goluri, oaspetii au deschis scorul in minutul 53, prin suedezul Olef Mellberg, iar „tunarii“ au egalat cu sapte minute inainte de final, gratie reusitei brazilianului Gilberto Silva. Arsenal a jucat pentru prima data pe noua arena, „Emirates Stadium“, iar la meci au asistat 60.023 de spectatori.


Alta echipa cu pretentii din Premier League, FC Liverpool, nu a reusit sa se impuna pe terenul nou-promovatei Sheffield United, partida incheindu-se la egalitate, scor 1-1. Gazdele au deschis scorul in minutul 46, prin Rob Hulse, iar pentru Liverpool a punctat Robbie Fowler, in minutul 70, din penalti.


Reading, alta nou-promovata, a debutat cu dreptul in Premier League, invingând pe teren propriu, cu scorul de 3-2, formatia Middlesbrough, finalista a Cupei UEFA in acest an, reusind sa intoarca rezultatul de la 0-2. Mai intâi Downing (’11) si Ayegbeni (’21) au marcat pentru „Boro“, iar pentru Reading au inscris Kitson (’43), Sidwell (’44) si Lita (’55).


Nigerianul Nwankwo Kanu, transferat in urma cu câteva zile la Portsmouth, a reusit o „dubla“ in meciul de debut pentru noua sa echipa, care s-a impus, cu 3-0, in partida cu Blackburn. Africanul a punctat in minutele 62 si 84, celalalt gol fiind marcat de Todorov (’26).


In cele opt partide disputate sâmbata nu s-a consemnat nici o victorie a oaspetilor, in sase intâlniri impunându-se gazdele, iar doua meciuri s-au incheiat la egalitate.


Premier League, etapa 1


Rezultatele din prima etapa a sezonului 2006/2007: Arsenal – Aston Villa 1-1, Bolton – Tottenham 2-0, Everton – Watford 2-1, Newcastle – Wigan Athletic 2-1, Portsmouth – Blackburn 3-0, Reading – Middlesbrough 3-2, Sheffield Utd – Liverpool 1-1, West Ham – Charlton 3-1. Partidele Chelsea Londra – Manchester City si Manchester United – Fulham s-au jucat aseara, dupa inchiderea editiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS