22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu ar fi vrut sa joace tot meciul

Mutu ar fi vrut sa joace tot meciul

Dupa o pauza de zece luni, de la victoria din Finlanda (1-0), Adrian Mutu a marcat din nou pentru echipa nationala, in amicalul de miercuri seara, cu Cipru, ajungând astfel la cota 19. „Briliantul“ l-a egalat astfel in clasamentul „all-time“ al marcatorilor nationalei pe Ioan Ganea, cei doi ocupând locurile 11-12. La viitorul gol, Mutu va egala alti doi mari fotbalisti ai selectionatei tricolore, Stefan Dobay si Ilie Dumitrescu.


Mutu a afirmat ca se bucura pentru golul pe care l-a marcat si pentru victoria României, regretând insa faptul ca a jucat doar o repriza impotriva cipriotilor.


„Ma bucur ca am inceput cu dreptul si ca am reusit sa marchez. Sper ca echipa sa continue pe aceeasi linie. As fi vrut sa joc mai mult, chiar pâna la final, dar a fost decizia antrenorului sa ma inlocuiasca si eu trebuie sa respect acest lucru“, a spus „Briliantul“.


In privinta partidei cu Bulgaria, Adrian Mutu a spus ca el si coechipierii sai trateaza cu seriozitate aceasta confruntare, fiind constienti ca va fi dificil sa-i invinga pe elevii lui Hristo Stoicikov.


„Nu vom avea un meci usor cu Bulgaria. Sper sa ne concentram cât mai bine si cred ca ne va ajuta si atmosfera de la echipa, care este foarte buna. Stoicikov, care ne-a urmarit in meciul cu Cipru, a notat probabil ce avea de notat, dar cu siguranta va fi o partida grea si de aceea e important sa fim responsabili de ceea ce facem pe teren“, a mentionat atacantul tricolorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS