10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


Dragos


Eu niciodata nu o sa inteleg de ce este mai hulit Netoiu decât Staicu. Nu pot sa pricep acest lucru….!!!! La urma urmei, Staicu a facut de 1.000 de ori mai mult rau Craiovei decât Netoiu! Nu inteleg de ce toti zic ca Netoiu este dusmanul nr. 1 al Craiovei, când, de fapt, Staicu ne-a ingropat! Sa nu ma intelegeti gresit ca eu as avea simpatii fata de Netoiu. Doamne fereste! Dar chestiunea asta cu Netoiu – dusmanul nr. 1 in Banie – ma depaseste!


Alexandru M.


Este dusmanul nr. 1 pentru ca de la el a inceput toata drama Craiovei. Om fi retrogradat noi pe vremea lui Staicu, dar declinul a inceput dupa ce Netoiu a plecat cu tot lotul Craiovei, mai putin Sava. Sa nu uitam ca voia sa mute simbolul Craiovei la Bucuresti (…) Cum se poate gândi Mititelu la asa ceva, daca iubeste Craiova si ii respecta pe suporterii acestei echipe, stiind ce a facut Universitatii acest monstru, stiind ca a declarat peste tot ca iubeste pe Dinamo, chiar daca simte ca nu are un suport financiar sanatos. Nu pot sa inteleg. Ma declar total dezamagit de aflarea acestei vesti, iar daca se va materializa va incepe iar razboiul la Craiova. Omul acela a fost atât de urât in Craiova incât nu mai putea sa stea la stadion din cauza suporterilor, le-a interzis accesul in tribune, a fost injurat cu echipa cu tot (caz unic in România), la acel meci decisiv cu National din ultima etapa. Un astfel de personaj e interzis in oras, putea sa propuna altor oameni cu bani sa vina la Craiova, oricui, dar nu lui Netoiu. Sper sa fie doar un zvon, cum a fost si cel cu Patriciu si Popescu.


Cititor


Prefer ca Universitatea Craiova sa stea pe unde se va putea, in orice divizie, pâna va ajunge finantata de un om care-i respecta blazonul, decât sa incapa din nou pe mâna lui Netoiu, coada de topor olteneasca. In ceea ce-l priveste pe Mitzi, se vede ca este un individ slugarnic si complexat in fata unor „ingineri“ mai mari ca el. Mi-l aduc aminte când a intervenit cu o voce de Uriah Heep la emisiunea lui Ioanitoaia, spunând ca avea si el „un banut“ pentru a-l aduce pe Gica Popescu la Craiova, la care Victor Becali i-a taiat-o scurt: „Ce banut, ba? Gica este om de un banut?“. Daca tacea era filozof… Mi-l amintesc apoi pe Dinel, care l-a amenintat ca, daca nu este cuminte, o sa-l bata, la care Mitzi a tacut rusinat, fara sa comenteze nimic in fata „maestrului“ sau. Ca secatura de Netoiu o iubeste pe Dinamo nu mai este nici o indoiala, poate vi-l mai amintiti cum sarea in sus de emotie când Dinamo rata sau marca impotriva Craiovei pe „Dinamo“. Atunci, el „finanta“ Universitatea. De fapt si-a tras tot ce a vrut de la acest club si l-a bagat in infern. ORICINE, FARA NETOIU SI STAICU! Sa fie acceptati post-mortem, daca-si fac seppuku!


Ovidiu


Este clar, Mititelu nu poate singur sa tina echipa. Acum o tine pentru ca baietii sunt tineri si au contracte mici. Când vor creste vor mari pretentiile si ori pleaca, ori primesc bani mai multi.


Nu-l simpatizez, dar il admir ca pune banii lui la bataie, iar noi, ceilalti, daca nici macar biletul nu-l platim si ne uitam la TV in loc SA MERGEM LA STADION, „ciocu’ mic“!


Mihai


Mititelu sa se impace cu Netoiu dupa 50 de ani, cum s-au impacat rusii cu americanii. Adica atunci când amândoi vor fi niste bosorogi senili, in cazul ca nu vor fi dat deja coltul. Nimeni nu-si poate permite sa promita impacare unui individ care a ingropat Stiinta Craiova. Echipa a renascut datorita suporterilor, nu datorita mititeilor si javrelor! Daca Mititelu vrea impacare cu Netoiu, sa mearga la Dinamo si sa investeasca acolo. Nu la Craiova, la Campioana unei Mari Iubiri!


Dragos C.


D-le Mititelu, iata declaratia celui pe care doriti sa-l aduceti la Craiova, publicata in Sport Total: „Echipa (despre Dinamo este vorba) trebuie sa aiba un buget mare. Daca vor apela la mine, ii voi ajuta cu bani“. Realizati ca este o aberatie sa aduci sa investeasca la Universitatea pe cineva care baga bani si la un alt club rival, basca Dinamo? D-le Mititelu, renuntati definitiv la tâmpenia asta! Ar fi o jignire imensa, de neiertat, pentru fanii greu incercati ai Stiintei, iar in ceea ce va priveste ar fi greseala nr. 1 a vietii! Ati ajunge sa fiti injurat in Craiova mai mult decât Staicu si Netoiu la un loc.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS