9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVor sa joace fotbal

Vor sa joace fotbal

Noua „gasca nebuna“ a Ligii I nu evolueaza sub presiunea rezultatului si vrea sa-i surprinda pe „câini“ asa cum a facut-o in meciul cu Rapid.


Scurta istorie a intâlnirilor directe dintre „câinii rosii“ si „pandurii“ lui Condescu este favorabila primilor, beneficiarii unui start de sezon bun care le suplimenteaza moralul. Nici Pandurii nu s-a descurcat rau cu Rapid (1-1), iar jucatorii au un tonus care le permite sa aspire la un rezultat pozitiv in „Groapa“.


Dinamo se intâlneste pentru prima data in acest campionat cu propriul public, iar la obiectivul anuntat de conducere nu conteaza decât victoria. In schimb, oltenii nu au asupra lor presiunea rezultatului final, jucând cu mai multa detasare. Noua „gasca nebuna“ a Ligii I incearca sa-i surprinda si pe dinamovisti asa cum a facut-o cu rapidistii, Neagoe propunând un joc deschis care sa-i ofere sansa câstigarii macar a unui punct.


Ex-dinamovistul Ilie Iordache nu este apt din punct de vedere medical si nici Zoicas, accidentat in jocul precedent, iar de la gazde este suspendat Pulhac. „Geana“ si echipa sa si-ar dori sa fie tratati de sus de adversari, in timp ce seful sau, Marin Condescu, crede ca importante sunt punctele cu echipele de talia „pandurilor“. „Chiar daca intâlnim pe Dinamo, jucatorii sunt constienti ca pot sa faca un joc si un rezultat bun. Echipa care va fi mai atenta si va face mai putine greseli va iesi invingatoare. Am amintiri placute si mai putin placute din vremurile când evoluam cu Universitatea Craiova impotriva lui Dinamo. Pe atunci, chiar le era frica de noi. As vrea sa ne trateze de sus. Nu sunt adeptul jocului inchis pentru ca nu avem ce pierde la Bucuresti“, a sustinut Neagoe. Pandurii nu a inscris vreodata in poarta echipei Dinamo si nici nu le-a smuls vreun punct „câinilor rosii“. Traditia poate fi insa schimbata printr-un joc ce nu este dinainte pierdut. „Daca ne intoarcem cu un punct sau puncte ar fi foarte bine. O victorie la Dinamo ar insemna trei puncte foarte importante si moralul jucatorilor si al nostru ar fi cu totul altul“, crede „Geana“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS