16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVa fi reciprocitate

Va fi reciprocitate

Desi la inceputul saptamânii conducerea Stelei acceptase propunerea Universitatii in privinta reciprocitatii, la scurt timp, totul a cazut, Valeriu Argaseala semnând un comunicat prin care anunta ca suporterii olteni trebuie sa-si cumpere bilete. Acest lucru nu a picat prea bine oficialilor alb-albastri, care l-au delegat pe Ovidiu Costesin sa reia tratativele cu rivalii din Ghencea, fapt care s-a dovedit de bun augur.


Directorul executiv al Stiintei s-a deplasat in Capitala joi seara si, dupa mai multe runde de negocieri, a reusit sa ajunga din nou la un acord cu reprezentantii Stelei pentru o mie de suporteri, care vor pleca spre Capitala astazi, la ora 15.00, de la stadionul „Ion Oblemenco“.


„Totul s-a terminat cu bine. Nu am inteles prima data de ce au refuzat reciprocitatea. Suporterii vin dupa noi peste tot, am demonstrat asta si in Divizia B. Nu suntem o echipa mica incât sa se teama ca nu se umple sectorul rezervat noua. Cred ca si la acest meci vor fi peste o mie de suporteri“, a spus Costesin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS