16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStinga doar manager, vine Napoli

Stinga doar manager, vine Napoli

Cu toate ca momentul nu este deloc potrivit, la Universitatea se fac permutari la nivelul bancii tehnice, fapt care nu poate avea decât un efect negativ asupra jucatorilor.


Chiar daca Adrian Mititelu s-a batut cu pumnul in piept si a afirmat in nenumarate rânduri ca Ovidiu Stinga nu va parasi banca tehnica a Universitatii, acest lucru nu s-a intâmplat. Si asta nu pentru ca finantatorul Stiintei a dorit schimbarea, ci pentru ca „Olandezul“ a dorit sa renunte, momentan, la functia de antrenor. Stinga a parut bulversat inca de joi seara, când, la conferinta de presa organizata la cantonamentul din Lunca Jiului, a afirmat ca va demisiona, daca publicul ii va cere acest lucru.


Suporterii olteni nu au apucat insa sa-l conteste, pentru ca, la scurt timp, Ovidiu Stinga, in urma unei discutii purtate cu patronul Mititelu, a hotarât sa ocupe doar functia de manager general al Stiintei. Devenind cel de-al doilea om din club, noua misiune a „Olandezului“ este sa supervizeze intreaga activitate a clubului din Banie.


„Este dorinta lui Ovidiu Stinga de a renunta in acest moment. Am incercat sa-l conving, insa
mi-a marturisit ca este mult mai bine pentru Universitatea sa aiba alt antrenor. Ii multumesc pentru tot ce a facut la acest club. Este greu de crezut ca am fi reusit promovarea fara Ovidiu Stinga. Sper ca noul antrenor al Universitatii Craiova sa-si intre in pâine cât mai curând. Imi doresc ca baietii sa joace meciul cu Steaua si pentru Ovidiu Stinga“, a spus Mititelu.


Cristescu face echipa cu Steaua


Pentru ca Ovidiu Stinga nu se va mai ocupa de pregatirea echipei de acum incolo, in plus, nici nu va putea sta pe banca in meciul de astazi, de pe „Lia Manoliu“, rolul de antrenor interimar i-a revenit lui Silvian Cristescu. De altfel, „vicele“ Universitatii nu este pus in aceasta postura pentru prima data, „Ravanelli“ conducând echipa de pe marginea terenului de joc si in meciul din prima etapa, cu FC Vaslui.


Conducerea alb-albastra va desemna noul antrenor principal saptamâna viitoare, in vederile lui Adrian Mititelu fiind doi tehnicieni italieni si unul olandez. Surse apropiate oficialilor olteni sustin insa ca in „pole position“ ar fi Nicolo Napoli, fostul jucator al echipelor Juventus si Genoa nefiind la prima experinta la Universitatea in cazul in care va accepta postul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII