12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport400.000 de euro investiti in achizitii

400.000 de euro investiti in achizitii

Clubul Pandurii Târgu Jiu si-a definitivat lotul pentru Liga I, editia 2006-2007, o data cu prezentarea ultimelor doua achizitii, Ibrahim Dossey si Andrei Enescu. Dossey a semnat un contract pe un an, iar Enescu a fost transferat definitiv de la Steaua Bucuresti.


Presedintele clubului, Marin Condescu, a facut publice, in premiera, sumele de bani investite de Pandurii in aceasta vara in achizitionarea de fotbalisti. „Credem ca jucatorii transferati vor face fata in Liga I, iar la sfârsitul acestui campionat nu vom mai fi nevoiti sa ne uitam de sub linie la cei care au ramas in prima liga. Alin Rus, Chibulcutean, Prodan si Mândrean de la Bistrita ne-au costat 205.000 euro plus TVA, Guso (FC Arges) – 40.000 de euro plus TVA, Vatavu (Dinamo) – 40.000 de euro, Enescu (Steaua) – 48.000 de euro cu TVA, Luca si Zoicas (Liberty Salonta) – 35.000 de euro, Vidakovic (Obilic) – 25.000 de dolari, Florin Stânga si Vaida (Forex Brasov) – 25.000 de dolari“, a precizat Condescu.


Pandurii mai poate transfera jucatori pâna la startul viitoarei editii de Liga a III-a, prin intermediul „satelitului“ EMC Rovinari, si o va face doar in situatii speciale. „Vom mai transfera doar vreun jucator exceptional care sa poata sa faca mai mult decât cei pe care ii avem la ora actuala. Altfel va fi foarte greu sa mai aducem pe cineva“, a declarat antrenorul Eugen Neagoe.


Asaltat de oferte, presedintele Condescu pare sa fi invatat ceva din greselile sezonului trecut. „Nu zicem «nu» transferului unui atacant sau mijlocas care sa ne faca praf. Sunt multe oferte, dar trebuie sa ne ferim de ele pentru ca ne-am fript anul trecut cu voluntarii“, a spus Condescu. Acesta a anuntat si bugetul pe care il are echipa de fotbal Pandurii la dispozitie in acest sezon de Liga I, doua milioane de euro, el fiind asigurat de actionarii SNLO, USMO, CER, CET, Artego, Primaria Târgu Jiu, Consiliul Judetean Gorj si diversi sponsori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS