11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportA fost rechemat Tibi Lung

A fost rechemat Tibi Lung

In timp ce fiul lui Silviu Lung s-a intors la dragostea de anul trecut, Catalin Beldeanu a preferat Austria, iar Lucian Tilihoi Podariul.


Dupa ce, in vara, oficialii caracaleni au renuntat la multi jucatori, printre care si Tibi Lung, Catalin Beldeanu si Lucian Tilihoi, zilele trecute conducerea celor de la FC Caracal l-a contactat pe Tibi pentru sezonul care incepe luna viitoare.


Presedintele executiv al caracalenilor, Jean Nitulescu, a confirmat noua intelegere dintre club si fostul lor portar din returul sezonului trecut: „Deja Tibi Lung a semnat contractul pentru campionatul 2006/2007, astfel ca acum avem trei portari in lot. Concurenta este de bun augur pentru toti. De ce aceasta revenire? Ne-am dat seama ca are calitati, asa ca l-am rechemat. Tibi nu ne-a refuzat, nu avea nici un angajament clar, iar noi avem nevoie de el, asa ca totul a fost OK“.


In privinta lui Catalin Beldeanu si Lucian Tilihoi, oficialul oltean a afirmat ca a reziliat contractele celor doi, primul fiind in Austria la o echipa dintr-o liga inferioara, in timp ce Lucian Tilihoi va juca sub culorile celor de la Gaz Metan Podari, nou-promovata in Liga a III-a. Lui Catalin Beldeanu – care luni a implinit 28 de ani – i s-a eliberat si cartea verde pentru a se putea legitima la formatia din Austria.


FC Caracal l-a pierdut pe Ivan („GP“)


Presedintele Nitulescu era surprins de o decizie a celor de la Scoala de Fotbal „Gica Popescu“: „Am convenit cu conducerea scolii din Craiova pentru un transfer al juniorului Iulian Ivan, acesta s-a prezentat si s-a antrenat vreo opt-noua zile cu FC Caracal si totul parea bine, dar saptamâna trecuta, spre surprinderea noastra, Ivan a plecat spre alta destinatie! De fapt, a primit telefon de la Craiova si ne-a parasit. Suntem surprinsi, mai ales ca nimeni din conducerea scolii nu ne-a dat macar un telefon sa ne informeze de aceasta schimbare aparuta peste noapte. Finantatorul Ilinca a fost la Scoala de Fotbal sa discute cu Gica Popescu, prezent intr-o zi in Craiova, dar n-a reusit din cauza programului foarte incarcat al lui Gica sa abordeze aceasta problema, iar Adrian Popescu n-a raspuns atunci la telefon. De fapt, noi am vrut sa transferam la FC Caracal trei jucatori de la «GP»: Corcoveanu, Jianu si Ivan“.


In replica, Adrian Popescu („GP“) a spus: „Regret aceasta situatie cu Ivan, nu este absolut nici o rautate, ci pur si simplu nu ne-am inteles in privinta contractului. S-a intâmplat ca si in cazurile Corcoveanu si Jianu la Universitatea, adica pentru „GP“ nu a fost benefica propunerea lor. Sunt chestiuni normale in fotbal. Ii multumesc domnului Nitulescu pentru intelegere, iar faptul ca n-am raspuns miercurea trecuta la telefon s-a intâmplat din cauza unei defectiuni tehnice. A fost ziua mea de nastere si am ramas fara baterie! N-am putut sa-i raspund nici lui Gica Popescu, tot din cauza aceasta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS