5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrezeguet si Ibrahimovici vor sa plece

Trezeguet si Ibrahimovici vor sa plece

Cei doi atacanti ai lui Juventus nu sunt multumiti ca vor evolua in Serie B si si-au mandatat impresarii sa le caute echipe.


Atacantii echipei Juventus, David Trezeguet si Zlatan Ibrahimovici, nu par a fi dispusi sa joace in Serie B, dupa ce gruparea torineza a fost retrogradata ca urmare a implicarii sale in scandalul meciurilor trucate din prima liga italiana. Vârful suedez este curtat de AC Milan, in timp ce atacantul francez negociaza prin impresarul sau cu Olympique Lyon.


Alti doi coechipieri ai lui Trezeguet si Ibrahimovici sunt in cautarea unor echipe, iar impresarii stau mereu in preajma lotului lui Juventus, desi reprezentantii clubului torinez au declarat in repetate rânduri ca nu mai lasa pe nimeni sa plece, dupa ce i-au pierdut pe Cannavaro, Emerson, Zambrotta, Thuram si Mutu. Se pare ca portarul Buffon si mijlocasul Camoranesi nu au de gând nici ei sa evolueze cel putin un sezon in Serie B si sa priveasca Liga Campionilor la tv.


Juventus este asaltata cu oferte


La fel ca si Cannavaro, care declara ca va juca in Serie B, inainte de a semna cu Real Madrid, Trezeguet, Ibrahimovici, Buffon si Camoranesi au comunicat ca nu vor pleca de la Torino. Cu toate acestea, este clar ca Juventus va trebui sa lupte pentru a-si pastra jucatorii, mai ales ca nu lipsesc ofertele.


Camoranesi a marturisit unui ziar argentinian ca a vorbit cu Internazionale Milano, Ibrahimovici e cautat de AC Milan, Buffon ar trebui sa ajunga la Milan, dar Roma insista pentru un imprumut. Nici Trezeguet nu se bucura prea tare pentru meciurile care il asteapta in Serie B. Francezul spera sa vina cineva cu o oferta serioasa si ar fi dispus chiar sa primeasca mai putin bani, doar pentru a nu juca impotriva lui Albinoleffe sau Crotone.


Nedved ramâne la Torino


Juventus mai are insa si jucatori care nu o parasesc in ciuda faptului ca va evolua in liga a doua italiana. Unul dintre acestia este mijlocasul ceh Pavel Nedved (33 de ani), care a declarat pentru site-ul oficial al clubului ca nu au existat dubii in privinta ramânerii sale la Juventus.


„Nu duc lipsa de oferte, dar familia mea este fericita la Torino. Sunt dator acestui club si familiei Agnelli, care a fost mereu apropiata de mine“, a spus mijlocasul ceh.


Nedved, care a venit la Juventus in 2001 de la Lazio in schimbul a 25 de milioane de lire sterline, a fost curtat de clubul englez Tottenham, dar decizia sa a fost de a ramâne la „Batrâna Doamna“. Starul ceh si-a propus ca obiectiv promovarea imediata in Serie A.


„Vreau sa ajut pe Juventus sa revina in Serie A, pentru ca acolo merita sa fie“, a dezvaluit Pavel Nedved.


De asemenea, mijlocasul ceh a criticat decizia Curtii de Apel a Federatiei Italiene de Fotbal, care a retrogradat-o pe Juventus si i-a retras ultimele doua titluri de campioana.


„Meritam titlurile câstigate. Mereu am dat totul pe teren, am avut o echipa grozava cu care am invins adversari puternici. Am câstigat onest si sunt mândru de acest lucru“, a spus Nedved.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS