12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNae Ungureanu, in locul lui Stinga?

Nae Ungureanu, in locul lui Stinga?

Dupa ce saptamâna trecuta alb-albastrii au pierdut amicalele disputate in fata celor doua echipe din Liga I, la TV Sport s-a zvonit ca Stinga ar putea fi inlocuit, Ungureanu fiind in pole position.


Partida de verificare de sâmbata, Universitatea – Sportul 1-2, a fost transmisa in direct de TV Sport, fiind considerata o intâlnire amicala interesanta din aceasta pauza competitionala. Spre finalul meciului, comentatorul A.G. a lansat un zvon potrivit caruia Nae Ungureanu, demis recent de la Pandurii Târgu Jiu, ar fi posibil sa preia conducerea tehnica a Universitatii, ca principal. „Rosu“ a fost vazut sâmbata in tribuna stadionului „Ion Oblemenco“, dar la meciul Craiovei au fost si alti antrenori, Bondrea, Sandoi. Ieri-dimineata, Nae Ungureanu a spus: „Nu stiu nimic despre ceea ce ziceti ca ati auzit. Nu m-a contactat nimeni si nu pot sa va ofer nici o informatie. M-am intâlnit la stadion si cu X si cu Y, dar n-am fost abordat pe tema Universitatea“.


Contactându-l ieri si pe presedintele Consiliului de Administratie, Adrian Mititelu, acesta a negat cu vehementa: „Nu-l inteleg pe comentatorul de la TV Sport. Inainte de meci m-a intrebat despre acest zvon cu Ungureanu in locul lui Stinga si i-am explicat foarte clar ca este vorba de un zvon aiurea, dar se pare ca n-a inteles nimic. N-am nici un motiv sa-l schimb pe Stinga! Si acest zvon face parte dintr-o serie intreaga de regii si scenarii menite doar sa discrediteze Universitatea“.


Sabin Ciurea, navetist pe ruta Caracal – Craiova?


Cum Silviu Lung pleaca miercuri cu Anghel Iordanescu in EAU la Al Ain, oficialii olteni au inceput cautarile pentru alt antrenor cu portarii la Universitatea. Sabin Ciurea, in prezent la FC Caracal, a fost cautat de Silvian Cristescu pentru a se ocupa si de portarii Stiintei. Ciurea, sub contract cu FC Caracal pâna in 2008, ar urma sa antreneze goal-keeperii celor doua formatii, Universitatea si FC Caracal, un fel de premiera in România! Deocamdata, nu s-a decis in aceasta problema, fiind vehiculate si alte nume.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU