11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu si Lobont, in silenzio stampa

Mutu si Lobont, in silenzio stampa

Conducerea clubului italian de fotbal AC Fiorentina, la care sunt legitimati si jucatorii români Bogdan Lobont si Adrian Mutu, a anuntat, prin intermediul unui comunicat, ca va intra in silenzio stampa, ca urmare a deciziilor luate de tribunalul de justitie sportiva.


„Echipa si staff-ul tehnic au luat la cunostinta cu stupoare de sentinta emisa de Curtea de Apel Federala. Fiorentina a demonstrat mereu pe teren respectul pe care il are fata de valorile sportive si crede ca este injust ca munca sa, corectitudinea sa si rezultatele sale sa fie puse sub semnul intrebarii de o justitie care s-a grabit sa ia o decizie. Confirmând increderea absoluta in capacitatile conducatorilor nostri, Fiorentina va vorbi incepând de astazi (sâmbata – n.r.) numai prin intermediul muncii din teren si nu va mai da nici o declaratie presei“, se arata intr-un comunicat transmis presei de conducerea gruparii din Florenta.


Echipa lui Mutu si Lobont a fost retrogradata in Serie B si penalizata cu 12 puncte ca urmare a scandalului meciurilor trucate in care a fost implicata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS