29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoratti solicita titlul pentru Inter

Moratti solicita titlul pentru Inter

Massimo Moratti (foto), proprietarul clubului italian Internazionale Milano, a solicitat ca echipei sale sa-i fie acordat titlul de campioana pentru editia 2005/2006 a campionatului italian. Moratti a facut aceasta cerere la doua zile dupa ce tribunalul de justitie sportiva a decis neacordarea titlului in sezonul trecut, dupa ce campioana Juventus a fost retrogradata in Serie B ca urmare a scandalului in care a fost implicata.


„Daca nu ni s-ar acorda titlul s-ar transmite lumii intregi un mesaj gresit, ar fi ceva care ar da de inteles ca toate cluburile erau murdare. Noi nu, ridicam mâna si strigam: «Cu acest sistem murdar nu avem de-a face». Si as spune aceleasi lucruri daca ar fi terminat pe locul al treilea alta echipa. Titlul este un premiu pentru cine s-a comportat bine, pentru echipa care s-a evidentiat mai mult decât celelalte“, a spus Moratti, a carui echipa s-a clasat pe locul al treilea in editia 2005/2006 a Seriei A.


Locul al doilea a fost ocupat de rivala Interului, AC Milan, echipa careia i s-au retras 44 de puncte acumulate in sezonul trecut.


Moratti, proprietarul clubului Internazionale Milano din 1995, nu a reusit sa gaseasca secretul succesului in ciuda faptului ca a cheltuit in acesti 11 ani peste 400 de milioane de euro.


„Nu este vorba de bani atunci când solicit sa ni se acorde noua titlul, cu toate ca am impresia ca mi-am pierdut câtiva ani din viata degeaba, ci de suporteri, care au vazut cum si alte campionate au fost compromise in urma a ceea ce se intâmpla in afara terenului. «Lo scudetto» pentru Inter mi s-ar parea singura solutie pentru a sterge tot cu buretele“, a mai afirmat patronul „nerazzurrilor“, convins ca Inter are prima sansa sa-si adjudece si titlul din sezonul viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS