10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArabia Saudita, spulberata

Arabia Saudita, spulberata

Grupa H


Arabia Saudita – Ucraina 0-4


„AOL Arena“ – Hamburg, Spectatori: 45.000.


Au marcat: Rusol ‘3, Rebrov ‘36, Sevcenko ‘46, Kalinichenko ‘84.


Arabia Saudita: Zaid – Dokhi (‘54, Khathran), Tukar, Al Montashari, Sulaimani – Omar, Ameen (‘54, Mouath), Noor (‘77, Al Jaber), Khariri – Aziz, Al Qahtani. Antrenor: Marcos Cesar Dias Castro.


Ucraina: Shovkovskiy – Nesmachniy, Rusol, Sviderski, Tymoschuk – Shelayev, Gusev, Rebrov (‘70, Rotan), Kalinichenko – Sevcenko (‘86, Nazarenko), Voronin (‘79, Gusin). Antrenor: Oleg Blohin.


Cartonase galbene: Dokhi, Kariri, Al Ghamdi / Nesmachniy, Kalinichenko, Sviderski


Arbitru: Graham Poll (Anglia)


Trupa lui Blohin a razbunat infrângerea din meciul cu Spania.


Dupa umilinta din meciul cu Spania, când a capotat primind patru goluri fara sa dea vreunul, Ucraina lui Sevcenko si-a scos pârleala pe spatele nevinovatei echipe a Arabiei Saudite, care nici nu a apucat sa se aseze in ghete ca a si fost taxata. Kalinichenko a executat bine un corner de pe partea dreapta, iar Rusol (‘3) a trimis cu genunchiul in poarta lui Zaid. Ucraina a continuat sa domine jocul, Voronin (‘8 si ‘27) si Sevcenko (‘17 si ‘21) ratând alte ocazii de gol pentru trupa lui Blohin. Inevitabilul s-a produs in minutul 36, când Rebrov a inscris cu un sut de senzatie de la 30 de metri. Prima repriza s-a incheiat cu o noua sansa de gol pentru ucraineni, Voronin (‘40) ratând de putin tinta.


Arabia Saudita, nici o ocazie de gol


Repriza secunda a inceput cum nu se poate mai prost pentru sauditi, care s-au vazut condusi cu 3-0 in chiar primul minut de la reluare. Kalinichenko a executat o lovitura libera in careu, iar Sevcenko a inscris cu capul. Arabia Saudita a ramas in corzi, golul vedetei milaneze resemnându-i pe sauditi, care n-au reusit sa se apropie periculos de poarta lui Shovkovskiy, reusind performanta de a nu-si crea nici o ocazie clara de gol. In schimb, ocaziile au curs la poarta lui Zaid. Kalinichenko (‘60), Sevcenko (‘67) au fost la un pas de mari avantajul Ucrainei, performanta reusita insa de Kalinichenko (‘84). Acesta a fost gasit foarte bine in careu de Sevcenko, jucatorul lui Spartak Moscova inscriind cu un sut fara sperante pentru Zaid. Si daca n-au putut sa-si creeze o ocazie clara de gol, jucatorii lui Dias Castro au apelat la o strategie. In minutele de prelungire, Al Jaber a plonjat in careu, dar „centralul“ Graham Poll nu s-a lasat pacalit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII