16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportParteneri de antrenament

Parteneri de antrenament

Unirea Urziceni – Minerul Motru 6-0


• Stadion „Tineretului“, spectatori: 2.000.


• Au marcat: E. Nicu ‘6, Zaharia ’17, Gh. Dumitru ’25, ’45-p., Predescu ’69, Filatov ’85


Unirea: Oltean – E. Nicu, Ir. Voicu, Vatavu (’68, Tudorache), Filatov – Predescu, Cr. Vlad, Cr. Constantin, Cr. Ciobotariu (’77, Pojer) – Zaharia (’80, Rusescu), Gh. Dumitru. Antrenor: Costel Orac.


Minerul: Andreescu – Apostol (’31, Stana), Mieila (’44, Munteanu), Radoi – Bertea, Patru, Patrascu, Nedelea, Nicoloff – Volocaru (’46, Trifu), Istinie. Antrenor: Marcel Ploaie.


• Cartonas rosu: Andreescu (’44).


• Au arbitrat: V. Stanisteanu – I. Olteanu, D. Rosu.


Chiar daca se impunea la Urziceni, Minerul Motru tot lua drumul Diviziei C, pentru ca avea cea mai slaba linie de clasament dintre formatiile situate pe locul zece in cele trei serii. Blazati, „minerii“ nu au opus nici o rezistenta fotbalistilor din Urziceni, care au sarbatorit la final obtinerea locului doi si implicit accederea in barajul de promovare.


Epaminonda Nicu a deschis scorul dupa ce l-a pierdut pe drum pe Apostol (‘6), iar Zaharia l-a majorat dupa un cadou oferit de Bertea (’17). Pâna la pauza, gazdele au mai marcat de doua ori, prin Dumitru, al doilea gol din penalti, Andreescu fiind eliminat pentru fault in postura de ultim aparator. Interesul ialomitenilor s-a transferat apoi la Giurgiu, unde evolua contracandidata Petrolul, Predescu si Filatov majorând diferenta dupa pauza pâna la statutul de umilinta.


Tehnicianul sosit la Motru cu noua etape inainte de final incearca sa-si explice cum o echipa garnisita cu fosti divizionari A a reusit sa retrogradeze. „Dupa victoria cu Craiova aveam mari sperante ca nu retrogradam si dupa meciul cu Petrolul mai speram, dar dupa aceea s-a intâmplat ceva. Nu s-a mai jucat nimic, ne-am zis probabil ca daca am batut la Craiova suntem scapati de emotii. Acasa s-a intâmplat ceva cu Petrolul, sa conduci cu 1-0 si sa pierzi cu 2-1… Am fost neatenti. Am fost echipa pacii“, a spus Ploaie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS