12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei divizionare A si-ar putea pierde licenta

Trei divizionare A si-ar putea pierde licenta

Viorel Duru (foto), directorul Directiei Licente si Afilieri din cadrul Federatiei Române de Fotbal, a constatat ca procedurile si circumstantele pentru acordarea licentei unor cluburi din Divizia A pentru editia 2006-2007 a campionatului national, Divizia A, au fost neconforme cu regulile din Manualul national de licentiere.
Viorel Duru a propus comisiei competente reluarea procedurilor pentru acordarea licentei urmatoarelor cluburi: Sportul Studentesc, FC National si Jiul Petrosani. Conform oficialului FRF, reprezentantii celor trei cluburi au depus inscrisuri care nu au putut fi evaluate de experti, fiind depuse in ultima zi a sesiunii de sedinte a Comisiei de prima instanta, respectiv a Comisiei de Apel.
Comisia pentru acordarea licentei cluburilor – instanta de fond, a hotarât convocarea celor trei cluburi pe 8 iunie 2006, pentru a analiza propunerea lui Viorel Duru de retragere a licentei cluburilor in cauza. Posibilitatea retragerii licentei este prevazuta in Capitolul 4 din Manualul national de licentiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS