8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPuncte pentru barem

Puncte pentru barem

Gorjenii au reusit sa smulga putinilor spectatori aplauze dupa joc, semn ca fanii au apreciat succesul tardiv al echipei lui Ungureanu.

Dorind sa stearga impresia proasta pe care au lasat-o in acest sezon in meciurile de pe „Municipal“, elevii lui Nicolae Ungureanu au intrat decisi pe gazon si in 45 de minute au punctat de doua ori, prin A. Popescu si Bogoi.
O singura data in acest campionat, Pandurii a mai condus cu 2-0 la pauza, in ultima etapa a turului, cu Otelul Galati, dar gorjenii s-au ales atunci doar cu un punct. Oltenii au punctat la prima faza mai periculoasa la poarta lui Popa. Armel s-a descurcat bine pe dreapta, a centrat in spate si A. Popescu a reluat cu latul la coltul lung din interiorul careului. „Specialistul“ fazelor fixe, Vranjkovic, a ratat cadrul portii de pe linia careului de 16 metri, mingea ocolind vinclul portii timisorene (’12).
Jucatorii lui Iosif Rotariu au fost foarte timizi in ofensiva, Balace punctând la capitolul suturi spre poarta in minutul 16. „Pandurii“ au majorat avantajul dupa o jumatate de ora de joc, prin Bogoi, care a sutat plasat de la limita careului mic, in urma unei lovituri libere a lui Vranjkovic. Nevoia de goluri i-a mentinut pe gorjeni in atac si Vintilescu a fost aproape de un neverosimil 3-0, insa Popa a avut un reflex salvator la lovitura de cap a capitanului gazdelor (’33).

Balace le-a dat emotii gorjenilor

Dupa pauza, Poli Timisoara si-a adus aminte de ce a venit la Târgu Jiu si a inceput sa joace fotbal. A controlat jocul si Torje a tras un semnal de alarma la doua minute de la reluare, surprinzându-l pe Pustinjakovic cu o lovitura de cap de la circa 14 m, mingea lovind bara laterala (’48). Avantajul de doua goluri de la pauza a rezistat doar pâna in minutul 56, Balace invingându-l pe Pustinjakovic cu un sut la coltul lung. Imaginea remizei cu Otelul Galati a revenit imediat in mintea spectatorilor, dar Scutaru i-a linistit pe fani câteva minute mai târziu. Vranjkovic a executat un corner de pe dreapta, A. Popescu a deviat cu capul si Scutaru a inscris in proprie poarta: 3-1. „Nedved“ al banatenilor nu a fost de acord cu diferenta si a mai punctat o data, capitanul timisoarean executându-l pe Pustinjakovic cu un sut de la 25 de metri.
Victoria reusita de Pandurii Târgu Jiu nu ii foloseste prea mult in ecuatia salvarii de la retrogradare, echipa lui Ungureanu reusind doar sa-si indeplineasca baremul in Divizia A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS