20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLiberty Oradea, ultima promovata

Liberty Oradea, ultima promovata

Campionatul Diviziei B, editia 2005 / 2006, s-a incheiat ieri. In seria I, Ceahlaul Piatra Neamt isi asigurase promovarea dupa etapa a 26-a, iar formatia Forex Brasov va disputa barajul, dupa ce a ocupat pozitia a doua in clasament, ca urmare a victoriei, cu 4-1, obtinuta ieri in fata formatiei Precizia Sacele. FC Brasov a ratat posibilitatea de a merge la baraj, in ciuda victoriei din deplasare, scor 4-1, cu Portul Constanta, din cauza faptului ca a fost penalizat cu un punct, ca urmare a neindeplinirii baremului minim de 22 de puncte in Divizia A, in sezonul 2004/2005.
In seria a II-a, Universitatea Craiova si-a asigurat promovarea inca din etapa a 27-a. Pe locul secund s-a clasat Unirea Urziceni, care a invins ieri, acasa, cu 6-0, formatia Minerul Motru, beneficiind si de infrângerea suferita de Petrolul Ploiesti, scor 4-3, in deplasare, in fata echipei Dunarea Giurgiu.
In seria a III-a, Liberty Oradea a promovat in Divizia A dupa ce a invins ieri, in deplasare, cu 2-0, formatia Unirea Alba Iulia. Inaintea ultimei etape, Liberty si FC Bihor se aflau la egalitate de puncte. Cum FC Bihor a pierdut ieri, cu 2-3, meciul cu „U“ Cluj, Liberty a urcat pe prima pozitie a clasamentului, cu 58 de puncte, asigurându-si promovarea directa in primul esalon, in timp ce FC Bihor va disputa un turneu de baraj, in compania ocupantelor locurilor secunde din celelalte doua serii ale Diviziei B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII