15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCupa Mondiala, gratuit pe site-ul BBC

Cupa Mondiala, gratuit pe site-ul BBC

Radioteleviziunea publica britanica (BBC) va difuza gratuit, in direct, pe site-ul sau, meciurile de la Campionatul Mondial din Germania care i-au fost alocate, insa numai pentru utilizatorii britanici.
„Suntem constienti ca multe dintre meciuri vor fi urmarite de la birou, iar noi speram ca difuzarea lor pe internet le va permite oamenilor sa munceasca, dar si sa fie la curent cu derularea jocurilor“, a spus Roger Mosey, directorul sectiei sport a BBC.
In Marea Britanie, BCC si postul privat de televiziune ITV au obtinut drepturile de difuzare pentru partidele Cupei Mondiale 2006, care va debuta vineri. Accesând siteurile bbc.co.uk/worldcup si bbc.co.uk/sport, iubitorii fotbalului vor avea posibilitatea sa urmareasca partidele in aceleasi conditii ca la televizor si beneficiind de aceleasi comentarii. Totodata, vor fi disponibile si mici rezumate de aproximativ patru minute ale celor 64 de meciuri din primul tur.
BBC a mai difuzat pe site-ul sau si finala Campionatului Mondial al cluburilor, disputata intre FC Liverpool si FC Sao Paulo, si intentioneaza sa ofere britanicilor si turneul de tenis de la Wimbledon, programat sa inceapa la sfârsitul lunii iunie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS