7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStinga bate vaca ca sa priceapa jucatorii

Stinga bate vaca ca sa priceapa jucatorii

Dupa meci, tehnicianul oltean s-a suparat pe echipa, considerând ca elevii sai au dat cu piciorul la galeata cu lapte când le era lumea mai draga suporterilor.


La conferinta de presa, Ovidiu Stinga si-a varsat nervii pe jucatori. „S-a dovedit inca o data ca atâta timp cât nu esti serios nu poti realiza ce ti-ai propus. A fost un joc foarte slab, dar asa suntem obisnuiti noi, românii, dupa ce adunam laptele ii dam cu piciorul. Laptele este insa scump si nu se stie cine va bea din el“, au fost prima fraza rostita de Stânga, care incerca sa explice intr-un mod plastic esecul elevilor sai. „Nu vad cum o echipa ca Vâlcea, care a jucat trei meciuri intr-o saptamâna, a fost mai proaspata decât Universitatea?“, a continuat tehnicianul oltean. Intrebat daca este suparat pe un jucator anume, Stânga a dat vina pe colectiv: „Sunt suparat pe echipa. Nu este o scuza faptul ca am prins o zi proasta, practic nu ne-am ajutat absolut deloc. N-a existat nici un fel de colaborare, ci am jucat ca in curtea scolii“. Ovidiu Stânga a declarat ca se teme ca Universitatea ar putea rata promovarea dupa rezultatul de ieri. „Promovarea se poate pierde atâta timp cât cazul nocturna nu este incheiat“.


In cantonament fortat


La intâlnirea cu presa, Stinga a recunoscut ca poarta o parte din vina pentru ce s-a intâmplat pe finalul acestui campionat, regretând ca s-a lasat prins de euforia celebrarii promovarii si a scapat jucatorii din mâna. „Este si greseala mea, dar nu-i nimic, mai este un joc si de azi s-au schimbat datele problemei. Imi pare rau pentru jucatori ca vor sa traiasca in democratie cu gândire comunista. Daca vor asa, voi aplica metoda comunismului, iar de azi (ieri – n.r.) toata echipa este in cantonament pâna la jocul cu Dinamo II“, a anuntat Stinga, care nu-si explica numarul mic al spectatorilor interesati sa vada pe viu un meci cu miza al Stiintei.


Mititelu a cedat nervos


Adrian Mititelu, care l-a pauza a aratat degetul mijlociu ziaristilor, a dat si el vina pe jucatori pentru rezultatul din partida cu CSM Râmnicu Vâlcea.


„M-am rugat o saptamâna de jucatori sa bata pe Vâlcea. Sunt suparat foarte rau pe Stânga, dar mai ales pe atitudinea jucatorilor! S-au vazut promovati, cu bani si mari vedete. O sa aduc fotbalisti de valoare, sa mai stea domnul capitan Ciuca pe banca de rezerve, ca i s-a urcat la cap ca e mare jucator. Gane vine la mine si se cere titular, de parca am fi la la Booveni. Fotbalul se joaca pe goluri, nu doar pe act de prezenta. Vor sta in cantonament toata saptamâna, iar daca nu bat pe Dinamo II ii mai tinem o saptamâna, sa simta ce inseamna sa muncesti“, a rabufnit Mititelu. Acesta a cedat nervos la finalul meciului, imbrâncind un cameran.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII