14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRapid nu renunta la lupta

Rapid nu renunta la lupta

Rapidul lupta pentru titlu prin orice mijloace. Fiind cu doua puncte in spatele Stelei, cu doua etape inainte de final, giulestenii, care se gândesc la primul event din istoria clubului, se bazeaza in continuare pe depunctarea gruparii din Ghencea, ca urmare a scandarilor rasiste ale jucatorilor lui Olaroiu dupa victoria cu Sportul.


Clubul Rapid a anuntat ieri ca va face apel la decizia Comisiei de Disciplina a FRF care a sanctionat FC Steaua cu disputarea unei etape cu portile inchise si cu amenda de 30.000 de franci elvetieni, dupa cele petrecute in Regie. Avocatul FC Rapid, Adrian Negut, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca oficialii din Giulesti sunt nemultumiti de faptul ca membrii comisiei nu au depunctat Steaua. El a precizat ca fapta de care se face vinovat clubul din Ghencea nu fost incadrata corespunzator de membrii Comisiei de Disciplina a FRF.


Negut a precizat ca acestia nu au aplicat decizia Comitetului Executiv nr. 2, din 31 martie 2006, in care se prevede pentru discriminare si sanctiunea cu depunctarea in clasamentul Diviziei A.


FC Rapid a solicitat prin purtatorul de cuvânt al clubului, Cristian Costache, demisia de onoare a membrilor Comisiei de Disciplina pentru ca le-a fost „teama de amenintarea cu revolutia a reprezentantilor Stelei si nu au judecat in litera si spiritul legii“ si asteapta ca apelul sa aiba o solutionare favorabila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU