8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPloaie, doar cu sufletul la Motru

Ploaie, doar cu sufletul la Motru

Minerul Motru – Dunarea Giurgiu


• Stadion „Motru“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Minerul: Andreescu – Patru, Apostol, Amzucu, Nicoloff – B. Popescu, Bertea, Nedelea, Buca – Istinie, Glisca. Antrenor: Marcel Ploaie.


Dunarea: Barbu – Ciocârlan, Rusu, Popa – Scurtu, Cl. Vasile, C. Gheorghe, Radu, Paun – Lascarache, Banaru. Antrenor: Imilian Serbanica.


• Vor arbitra: D. Radu – P. Gaspar, G. Dan.


• Observator: I. Constantinescu.


Aflat sub contract cu Dunarea Giurgiu, tehnicianul Minerului Motru, Marcel Ploaie, are ocazia sa revina pe banca tehnica dupa mai multe etape de exil dupa gard.


Ploaie ii poate conduce pe „mineri“ la victorie de pe banca adversarei, având acest drept doarece giurgiuvenii nu au fost de acord sa-i rezilieze contractul, chiar daca tehnicianul a fost dispus sa renunte la cei 50.000 de euro datorati de Dunarea Giurgiu.


Ca sa-si atinga scopul, antrenorul motrenilor trebuie sa invinga echipa la care a activat pâna in etapa cu numarul 22 din actualul sezon.


„As putea chiar sa stau pe banca de data asta, dar la Giurgiu. Sunt inca sub contract cu ei pâna la sfârsitul acestui sezon. Eu am renuntat si la banii de ii mai aveam de luat de acolo, dar tot nu au vrut sa ma lase sa plec. E un meci foarte greu acesta cu Dunarea Giurgiu, pentru ca sunt ambitii mari puse in joc. Noi ne dorim victoria ca sa ne salvam de la retrogradare, dar ei nu au problema asta. Au doar ambitia de a invinge la Motru pentru ca motivatia lor se indreapta impotriva mea. Sunt convins ca oamenii din conducerea Dunarii Giurgiu vor motiva echipa special pentru acest lucru“, este de parere Ploaie.


Acesta sustine ca echipa din Motru este valoric peste cea din Giurgiu, deci „minerii“ ar trebui sa se impuna fara probleme, iar gândul le zboara deja la jocul de la Urziceni.


„O victorie in acest meci cu Dunarea Giurgiu ne-ar da sperante mari pentru ultima etapa. Si la ultimul joc din retur vom merge la Urziceni sa câstigam. Nu este imposibil, au mai fost echipe care au invins acolo si nu vad de ce n-am face-o si noi“, sustine Marcel Ploaie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS