22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportParângul Sadu, acuzata de blat

Parângul Sadu, acuzata de blat

Parângul Sadu, echipa implicata in lupta pentru primul loc in campionatul judetean Gorj, a fost acuzata de conducatorii gruparii din Turburea ca a oferit bani unor fotbalisti pentru a nu-si apara corect sansele in meciul direct. Stiinta Turburea a depus un memoriu la AJF Gorj care va fi judecat saptamâna viitoare de Comisia de Competitii si Disciplina, in care se precizeaza ca unii fotbalisti nu si-au aparat corect sansele in meciul pierdut pe teren propriu, 2-5 cu Parângul Sadu.


Jocul a fost intrerupt din cauza ploii la scorul de 2-1 pentru Turburea, iar la reluare Sadu s-a impus cu 5-2. Conducatorii echipei din Turburea au promis ca vor aduce probe ca unii dintre fotbalisti au primit bani, pentru a nu-si apara corect sansele. Subcomisia de Disciplina a Arbitrilor a hotarât in sedinta de joi excluderea din activitate a arbitrilor Constantin Zainel, Vasile Chitu, Grigore Orvas si Petre Vârjan pentru incasarea baremului de arbitraj la un meci de juniori dintre AS Stejari si Energetica Tismana care nu s-a disputat, AJF Gorj restituind sumele incasate eronat de „oamenii in negru“.


Alte masuri drastice au fost luate de Comisia de Observatori, care a dispus suspendarea pe termen nelimitat a lui Gore Fotescu, in timp ce Ion Coiculescu a primit avertisment, iar lui Dan Nitu i s-a pus in vedere sa nu mai faca aprecieri publice personale despre oficiali ai AJF Gorj. Presedintele AJF, Mihai Prunariu, saluta aceste masuri si are incredere ca lucrurile sunt pe drumul cel bun. „Am inceput sa facem curatenie si am si reusit, indiferent despre cine este vorba si ce reprezinta. Am incredere in comisiile AJF ca isi vor face datoria in continuare“, a spus Prunariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS