21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLipa a dat autografe satenilor din Tismana

Lipa a dat autografe satenilor din Tismana

Chestorul Elisabeta Lipa, multipla campioana mondiala si olimpica, a vizitat in premiera judetul Gorj, fiind reprezentantul Ministerului Administratiei si Internelor la finalele campionatelor nationale de tir ale MAI, gazduite de orasul Târgu Jiu. Lipa a fost impresionata de frumusetile Gorjului, in special de Manastirea Tismana si de Valea Sohodolului.


„Avem o tara mai frumoasa decât Elvetia, dar, din pacate, nu stim sa o apreciem la adevarata valoare“, a spus Lipa.


Celebra canotoare a ramas uimita in momentul când a fost recunoscuta de câtiva sateni din Tismana, care i-au solicitat autografe. Fosta mare sportiva a constatat in periplul sau prin Gorj ca gropile din asfalt nu sunt asa dese ca in Bucuresti.


Lipa a comentat si o posibila revenire a sa in lotul olimpic de canotaj al României. Prezenta sa in barca de 8+1 a României la Beijing este conditionata de construirea in România a unei piste de canotaj performante.


„Eu nu mai am nici o motivatie din punct de vedere sportiv, pentru ca am câstigat tot ce se putea câstiga. Am conditionat revenirea mea la activitatea de performanta de construirea unei piste de canotaj performante. Si asta cât mai repede, pentru ca mai sunt doi ani pâna la Olimpiada de la Beijing“, a spus Lipa, nemultumita ca la Snagov pregatirea sportivilor este perturbata de ambarcatiunile private din ce in ce mai numeroase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS