17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalistii tricolori se pregatesc pentru baraj

Handbalistii tricolori se pregatesc pentru baraj

Nationala masculina de handbal, care este antrenata de Lucian Râsnita si Nicolae Munteanu, s-a reunit joi pentru a efectua vizita medicala la INMS Bucuresti, inaintea ultimelor pregatiri pentru meciul tur cu Norvegia, din barajul de calificare la CM 2007, programat pe 11 iunie la Bucuresti. Handbalistii pleaca la Moeciu pentru o perioada de recuperare si refacere, iar luni ajung la Oradea, acolo unde continua pregatirea, care se va finaliza cu doua meciuri amicale, cu Slovacia, pe 3 si 4 iunie (ambele de la ora 11.00).


Echipa va reveni pe 5 iunie la Bucuresti pentru ultimele preparative inaintea partidei tur cu Norvegia. Meciul retur cu reprezentativa nordica se va disputa pe 17 iunie, la Stavanger.


Lucian Râsnita si Nicolae Munteanu au convocat 16 handbalisti din tara, la care se vor adauga, saptamâna viitoare, Eremia Pârâianu si Adrian Petrea (ambii de la US Creteil). Iata care sunt cei 16 jucatori: Rudi Ionut Stanescu (HCM Constanta), Stefan Laufceac (Steaua Bucuresti), Florin Dragomir (Dinamo Baumit) – portari; Mihai Timofte, George Buricea (ambii HCM Constanta) – extreme stânga; Alin Sania (Steaua), Florin Nicolae (HCM Constanta) – interi stânga; Marius Novanc (Steaua), Marian Cozma (Dinamo) – interi; Marius Stavrositu (HCM Constanta), Leonard Bibirig (Dinamo), Viorel Mazilu (Steaua) – centri; Rares Jurca (Dinamo), Laurentiu Toma (HCM Constanta) – interi dreapta; Ionut Georgescu (Uztel Ploiesti), Valentin Ghionea (Dinamo) – extreme dreapta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS