14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBani pentru viitor

Bani pentru viitor

Divizionara A Pandurii va investi mai multe miliarde in centrul de copii si juniori pentru a creste fotbalisti care sa fie si cu sufletul alaturi de echipa.


Pandurii Târgu Jiu va renunta sa mai investeasca in mercenari care nu pun suflet pentru echipa, orientându-se catre tineri fotbalisti din judet, care vor fi cooptati de clubul gorjean dupa o selectie riguroasa. Gruparea din Târgu Jiu trebuie sa reconstruiasca echipa din temelii, actualii fotbalisti fiind preocupati de destinatiile viitoare si foarte putin sau deloc de soarta clubului din Târgu Jiu.


Spectator la lovitura de cap a lui Sapunaru, care a anulat in minutul 85 al jocului din Cotroceni sperantele de salvare ale „pandurilor“, Scarlatache se intreaba ce rost mai mare sa lupte pentru echipa care l-a propulsat la lotul national de tineret, idee impartasita in vestiarul echipei si de Vancea, coautor la retrogradarea echipei. Cu astfel de atitudine neprofesionista, sansele de 1% ale echipei Pandurii nu pot fi valorificate atâta timp cât in teren se afla jucatori pentru care gruparea gorjeana reprezinta trecutul.


Investitii in copii si juniori


Consiliul de Administratie al divizionarei A a schimbat politica de viitor, renuntând la achizitii costisitoare, gen Verdes, in schimbul unor investitii masive in centrul de copii si juniori. Membrii CA isi doresc atragerea cât mai multor fotbalisti din judet catre echipa mare, iar pentru a-si atinge scopul sunt pregatiti sa investeasca aproximativ patru miliarde de lei vechi la centrul de copii si juniori. Clubul Pandurii Târgu Jiu va rediscuta termenii contractului de colaborare cu „satelitul“ EMC Rovinari, iar daca partile vor ajunge la un acord, la divizionara C vor fi ghidati cei mai buni jucatori pâna la 23 de ani din judet.


„Cei mai buni juniori din judet vor fi cooptati la Pandurii Târgu Jiu si vor fi ghidati catre EMC Rovinari. Vom rediscuta contractul de colaborare cu «satelitul» din Rovinari, unde vor ajunge jucatori pâna la 23 de ani“, a spus secretarul general al „pandurilor“, Daniel Baloi.


Demersurile conducatorilor gorjeni sunt motivate de rezultatele excelente obtinute de cele cinci grupe de copii si juniori calificate la turneele zonale in acest an. Juniorii republicani A si B domina seriile din care fac parte, juniorii C au obtinut locul doi la Craiova, la turneul de zona, fiind devansati doar de Scoala „Gica Popescu“, juniorii D au incheiat fara infrângere campionatul si vor fi prezenti incepând de marti la faza de zona din Banie, in timp ce juniorii E s-au clasat pe locul cinci la turneul final de sala gazduit de Timisoara in acest an.


„Avem nevoie de jucatori care sa puna suflet pentru Pandurii“, este explicatia lui Daniel Baloi in privinta noii politici a clubului Pandurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU