22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Aduceti linistea!

Observând ca nu au prea avut câstig de cauza in fata comisiilor FRF, oficialii craioveni nu-si fac mari sperante nici in „cazul Astra“, motiv pentru care au inceput sa sufle si in iaurt.


N-au zis bine „La revedere“ Diviziei B, ca problemele au reaparut in cadrul gruparii alb-albastre, motivul fiind „cazul Astra“, in urma caruia Universitatea poate pierde trei puncte la „masa verde“ si, implicit, prima pozitie.


De altfel, craiovenii au destule motive sa fie ingrijorati, pentru ca, daca intra in jocul celor de la Petrolul si Unirea Urziceni, pot pierde chiar si pozitia a doua, tinând cont ca urmeaza deplasarea la Dinamo II, iar contracandidatele au un program lejer.


Constienti de importanta acestei partide, oficialii craioveni s-au vazut nevoiti sa strânga rândurile si sa puna serios osul la treaba, pentru ca viitorul si munca depusa pâna acum pot fi compromise din cauza jocurilor desfasurate in afara dreptunghiului verde.


Cum calculele pot fi date peste cap, Ovidiu Stinga nu s-a sfiit sa-i strice vacanta si lui Michael Baird, aflat in vizita la Timisoara, la conationalul sau Jonathan McKain, rechemându-l pentru meciul cu CSM Vâlcea. Singura absenta din formula de baza a Universitatii este Josh Mitchell, pentru ca australianul a ajuns deja acasa, locul sau urmând sa fie luat de Catalin Craciunescu.


Vâlcenii si-au propus cel putin un punct


La fel ca si conducerea Universitatii, vâlcenii si-au propus sa practice un fotbal de calitate si, daca se poate, sa paraseasca stadionul „Ion Oblemenco“ neinvinsi, chiar daca nu pot conta pe cinci titulari, Murineanu, Lepadat, Ciortan, Georgescu si Balaci. Antrenorul CSM-ului a ramas surprins când a aflat ca Universitatea poate pierde prima pozitie, insa a afirmat ca nu crede in jocurile de culise, fiind convins ca rezultatul in „cazul Astra“ va fi in favoarea clubului alb-albastru.


„In mod normal, ar fi trebuit sa fie o intâlnire relaxanta pentru Universitatea, dar, tinând cont de context, totul a devenit interesant. Am inteles ca au apelat din nou la titulari, pentru ca vor sa câstige si sa aiba un final de campionat linistit, acest lucru ma face sa cred ca va fi un meci foarte frumos. Oricum, ma asteptam sa apeleze la titulari pentru ca era ultimul meci in fata suporterilor. Sunt convins ca o sa se rezolve «cazul Astra», pentru ca ar fi prea de tot sa se decida promovarea in ultima etapa, tinând cont ca Universitatea a dominat campionatul in intregime“, a spus Furnica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII