20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMereu prezenti, mereu unici

Mereu prezenti, mereu unici

Alb-albastrii au cântat ore in sir alaturi de fani, au facut promisiuni si au stropit din greu cu sampanie revenirea pe prima scena.


Sarbatoarea inceputa in tribunele arenei din Târgu Jiu a continuat si la intoarcerea spre casa, când grupuri numeroase de suporteri si-au intâmpinat favoritii, creând o atmosfera incendiara, ca in vremurile bune.


Totul a culminat in Cetatea Banilor, acolo unde peste o mie de ultrasi craioveni si-au asteptat eroii, marcând cu fast revenirea pe prima scena.


In tot acest timp, Stinga si compania au deschis sampaniile, stropindu-si, din balconul clubului, cel mai fidel prieten: publicul. Cel de-al 12-lea jucator a petrecut pâna târziu dupa miezul noptii, transformând imprejurimile sediului din strada Sfântul Dumitru in carnaval, fiind „alimentati“ cu energie chiar de fotbalisti.


Cu mic, cu mare, cu toti la sarbatoare


Spectacolul din balconul clubului, intretinut de melodiile lui Andrei Paunescu, s-a mutat la restaurantul Perinita, unde zaibarelul si raciturile nu au lipsit de pe mese.


La scurt timp, capitanul Ciuca si restul eroilor au devenit, la rândul lor, suporteri, scandând si fredonând imnul „Campioanei unei mari iubiri“, un moment in care Silviu Lung si Aurica Beldeanu au retrait chefurile de alta data, dupa victoriile clare obtinute in fata Capitalei si nu numai.


Fie ca au fost insotiti de familie sau de prietene, alb-albastrii nu s-au sfiit sa faca o atmosfera tipic olteneasca, horele si sârbele ridicându-i pe toti cei prezenti de la masa, pauzele fiind completate cu vechi cântece „de pahar si voie buna“.


Din „peisaj“ nu au lipsit nici „trenuletul“, nici suitul pe mese, nici spartul baloanelor si nici dansurile cu fularele la gât.


Momentele mai putin „electrizante“ au fost foarte putine, pentru ca Mircea Bornescu prelua microfonul si incepea sa cânte din repertoriul galeriei, spre fericirea suporterilor aflati pe terasa, care nu au asteptat invitatie speciala si au raspuns pe masura.


Fiecare component al lotului a incercat sa se evidentieze prin ceva, majoritatea fiind atrasi de meseria de reporter, interviurile la „cald“ cuprinzând bancuri, glume sau chiar intâmplari hazlii din acest sezon. Totul a fost perfect, dovada fiind faptul ca nimanui nu-i era dor de casa…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS