10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Deasupra tuturor

Ultrasii craioveni au demonstrat ca nu au avut rivali in Divizia B. Dominând fondul sonor la Ploiesti, si-au impins favoritii spre victorie, cele trei puncte reprezentând biletul spre „A“.


Fie ca au fost nevoiti sa vada meciurile favoritilor de pe Sala Polivalenta, ispasindu-si in acest fel greselile, fie ca au luat cu asalt arenele adversarelor, suporterii Universitatii au demonstrat ca dragostea lor pentru culorile alb-albastre nu cunoaste limite. Ei nu au fost in „B“ niciodata si au dovedit prin fapte acest lucru. Au dominat seria a doua si, gândind pozitiv, in viitorul apropiat asteapta sa-si surclaseze rivalii din Bucuresti. Pentru ultrasi, doar acele dueluri conteaza, nu asa-zisele derbiuri conjuncturale din esalonul secund, cum a fost cel de sâmbata, cu Petrolul Ploiesti.


Au inchis gura „lupilor“


Desi „gazarii“ lui Vivi Rachita au mizat foarte mult pe propriul public, ploiestenii nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor si nici la cel al oltenilor, chiar daca au ocupat in totalitate peluza. Mai mult, in momentele grele ale disputei, „lupii galbeni“ au inceput sa-si apostrofeze favoritii, antrenorul si conducerea, in ciuda faptului ca mai erau destule minute de joc, iar locul doi nu era o rusine. De altfel, nici in duelul galeriilor nu au avut prea multe de spus, singura lor replica la adresa Universitatii, aplaudata la scena deschisa de spectatorii de pe „Ilie Oana“, fiind un mesaj simpatic: „Bugetul de blat s-a cam terminat“. In rest, au fost spectatori la tot, inclusiv la propriile neputinte.


Replica celor cinci sute de fani craioveni, care au fentat gazdele venind cu trenul, nu cu cele zece autocare asteptate in afara Ploiestiului de galeria „lupilor“, a fost foarte severa, greu de suportat si pentru cei neutri. Imediat dupa golul lui Baird, ultrasii au replicat cu mult sarm, atingând orgoliile ploiestenilor care scandau ceva de UE: „Sunteti in spate… ramâneti in urma, doar noi azi va scoatem din umbra“. Si Universitatea ataca incontinuu buturile lui Multescu, moment in care si-a mai facut aparitia un mesaj: „Va salutam infect! Mergem in «A» direct“. Lovitura de gratie a fost data spre finalul jocului, sunând intr-un fel a „condoleanta“: „Mai incercati si la anu’!“.


Cu aceste cuvinte au spus tot. Pentru ei, calvarul se terminase si, parasind stadionul in liniste, fiecare a cazut pe gânduri, viitorul insemnând o noua provocare, caracterizata doar de optimism.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII