8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Zâmbiti, va rog!

Pandurii – Jiul


• Stadion „Municipal“, astazi, ora 17.00 (Telesport).


• Formatii probabile:


Pandurii: Pustinjakovic – Naicu, Perisic, Bogoi – Popete, Buta, Vancea, Stefan, Trofin – Vintilescu, Armel. Antrenor: N. Ungureanu.


Jiul: Bogdan – Ilin, Kalai, Mihart, Pereny – Mircea Gheorghe, Paleacu, Pâclesan, C. Petre – Drida, Dinita. Antrenor: A. Sunda.


• Vor arbitra: A. Simion – M. Nagy, T. Marchis.


• Observatori: Gh. Nedelescu, N. Grigorescu.


Un singur antrenament pe zi, libertate totala, fara regulile draconice ale „Dulaului“, deci suficiente motive pentru jucatorii de la Pandurii de a zâmbi. Incrâncenarea apare pe fetele „pandurilor“ o data cu fluierul de inceput al jocurilor oficiale, iar la finalul partidei se transmite pe cele ale suporterilor, care isi aduc aminte de pretul piperat al biletelor privind transfigurati tabela de marcaj. Inevitabil, dupa infrângere apar scuzele si promisiunile intr-un viitor mai bun.


Episodul face parte din filmul echipei Pandurii in Divizia A si s-a repetat de prea multe ori. Nu mai este timp de lamentari, pentru ca gorjenii au nevoie de goluri, de victorii, intrucât matineul este din ce in ce mai aproape.


Vintilescu si Armel zâmbesc pentru ca au scapat de Hizo. „La Pandurii, a aparut zâmbetul pe care l-a adus schimbarea“, a spus Vintilescu, atacantul cu doua goluri in Divizia A.


„Noul antrenor a destins atmosfera in lot“, este convins congolezul Armel, care a inscris patru goluri in primul esalon. Suporterii asteapta de patru etape sa zâmbeasca dupa o victorie, iar in partida cu Jiul, teoretic, au sansa sa o faca.


Doar victoria conteaza


Petrosenenii vor veni la Târgu Jiu cu gândul sa-si recupereze punctele irosite cu Otelul si cine pierde astazi va fi condamnat la retrogradare, iar cine câstiga pastreaza sanse de salvare. Egalul nu este luat in calcul de tehnicianul „pandurilor“, fiind considerat doar „frectie la un picior de lemn“. „Nu as vrea ca echipa sa intre inhibata in teren, pentru ca jucam cu o formatie din zona retrogradarii. Important este ca jucatorii sa evite greselile individuale din meciul precedent si la ce au facut bun sa adauge ceva si sa marcheze goluri. Daca vom reusi sa facem aceste lucruri, vom câstiga jocul la un scor clar. Din pacate, Stefan a facut contractura la coapsa si s-ar putea sa nu putem conta pe el. Trebuie sa gândim formula de echipa in asa fel incât, dupa cele 90 de minute, noi sa fim cei care ne bagam in vistierie cele trei puncte“, a spus Ungureanu.


In tur, jocul s-a incheiat la egalitate, 1-1, golul gorjenilor fiind marcat de rebelul Nita, iar pe bancile tehnice s-au aflat Viorel Hizo si Ionut Chirila, ambii demisi intre timp.


„Publicul as vrea sa ne fie al 12-lea jucator, sa nu apostrofeze echipa pentru ca si jucatorii simt când suporterii sunt aproape. Eu va promit ca Pandurii va incerca sa faca tot ce este posibil pe teren pentru a-si asigura victoria si as vrea sa ne bucuram cu totii la finalul jocului de o evolutie buna care atrage si un rezultat bun“, este apelul lui Ungureanu la publicul din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS