10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUngureanu principal, Hizo absent nemotivat

Ungureanu principal, Hizo absent nemotivat

Nae Ungureanu este, incepând de ieri, antrenor principal la Pandurii Târgu Jiu cu acte in regula. Dupa ce a stat pe banca la Sportul Studentesc cu o dispensa din partea divizionarei B FC Caracal si a Scolii de Antrenori condusa de Mircea Radulescu, Ungureanu si-a rezolvat pe cale amiabila problemele cu fostul sau club.


„Ungureanu si-a reziliat contractul cu FC Caracal, avem actele de doua zile si va sta pe banca la meciul cu Jiul Petrosani“, a declarat secretarul general al „pandurilor“, Daniel Baloi. Si „Rosu“ a confirmat ca a incheiat conturile cu fosta sa echipa. „M-am despartit pe cale amiabila de FC Caracal si sunt si in acte antrenor principal la Pandurii. Miercuri am semnat actele de reziliere a angajamentului cu FC Caracal si contractul cu Pandurii, care a fost trimis la federatie“, a spus Ungureanu.


Singura problema pe care mai trebuie s-o rezolve presedintele Marin Condescu este cea a rezilierii contractului cu Viorel Hizo, pe care il asteapta la negocieri, acesta fiind inca antrenor la Pandurii Târgu Jiu, dar nu principal. Gorjenii au primit o somatie din partea FRF prin care li se cere sa rezolve problema contractului lui Hizo, in caz contrar i se va interzice lui Ungureanu sa stea pe banca. „Nae Ungureanu este antrenor principal la Pandurii si nu Hizo. Dânsul trebuia sa fie de sâmbata dupa meci prezent la club pentru ca nu l-am dat afara. La club este considerat nemotivat dupa meciul cu CFR Cluj, pentru ca locul lui de munca este aici“, a explicat Condescu, care a mai precizat ca nu l-a contactat inca pe Hizo pentru rezilierea contractului, dar ca despartirea va fi una amiabila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS