16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportArsenal, periculoasa

Arsenal, periculoasa

Dupa ce a dus Barcelona in finala Ligii Campionilor dupa o pauza de 12 ani, antrenorul Frank Rijkaard se asteapta la un duel dificil cu Arsenal in ultimul act al competitiei si nu considera echipa sa favorita. „Arsenal este o mare echipa. A meritat sa ajunga in finala si va fi o rivala foarte periculoasa. Nu se poate vorbi de favoriti, pentru ca o finala este intotdeauna unica si fiecare echipa are 50 la suta sanse“, a afirmat tehnicianul olandez.


Rijkaard a mai precizat ca se astepta ca partida cu AC Milan sa fie foarte tactica. „Ne asteptam la o partida in care pe masura ce timpul trecea Milan se vedea obligata sa riste mai mult. In a doua repriza, a trebuit sa muncim mai mult in defensiva deoarece adversarii au iesit mai mult in atac“, a spus antrenorul catalanilor. Acesta a tinut sa sublinieze evolutia buna a lui Andres Iniesta: „A demonstrat ca este un jucator foarte mare“.


„Obiectivul a fost indeplinit. Doream sa ajungem in finala si echipa a suferit mult pentru a reusi acest lucru“, a concluzionat Frank Rijkaard, care nu a dorit sa comenteze golul inscris de Sevcenko in minutul 70, anulat de centralul german Marcus Merk: „Arbitrul a avut motivele sale“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS