29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCalificare previzibila

Calificare previzibila

Zenit St. Petersburg – FC Sevilla 1-1 (in tur, 1-4)


• Stadion „Petrovsky“, spectatori: 24.000.


• Au marcat: Hyun ‘50 / Kepa ‘66


Zenit: Malafeyev – Anyukov, Skrtel, Krizanac, Mares – Radimov, Vlasov, Sirl (‘79, Trifonov), Hyun (‘58, Kozanov) – Poskus, Kerzhakov. Antrenor: Vlastimil Petrzela.


FC Sevilla: Palop – Aitor Ocio, Javi Navarro, Escude, Castedo – D. Alves, Maresca (‘70, Renato), Marti, Adriano (‘57, Jesuli) – Navas, L. Fabiano (‘62, Kepa). Antrenor: Juande Ramos.


• Cartonase galbene: Radimov / D. Alves, L. Fabiano.


• Cartonase rosii: Krizanac (‘68) / Kepa (‘67).


• A arbitrat: Stefano Farina (Italia).


FC Sevilla s-a intors neinvinsa din Rusia, spaniolii rezistând cu succes presiunii gazdelor, dar si vremii potrivnice. La St. Petersburg, Zenit nu a scos decât un egal, 1-1, la capatul unui joc tensionat, soldat cu doua eliminari. In prima mansa, Sevilla se impusese cu 4-1, marcând doua goluri in ultimele minute ale meciului.


Dupa o prima repriza anosta, rusii au deschis scorul in minutul 50, prin sud-coreeanul Young-Min Hyun, care a sutat plasat de la 16 metri, in stânga lui Palop. Ibericii au reusit insa sa taie elanul gazdelor, prin presingul de la mijlocul terenului, iar atacantul de 22 de ani Kepa a egalat in minutul 66, in urma unui contraatac. Autorul golului, intrat pe teren cu patru minute mai devreme, a mai zabovit pe gazon un minut, fiind trimis la vestiare de arbitrul italian Farina pentru o interventie dura. L-a urmat imediat si fundasul ceh al lui Zenit, Ivica Krizanac, pentru un fault tare, din spate, asupra italianului Enzo Maresca. In minutul 72, FC Sevilla a beneficiat de un penalti, ratat de mijlocasul brazilian Daniel Alves, al carui sut a fost respins de portarul Malafeyev. Pâna la sfârsitul partidei, Zenit a mai avut câteva actiuni timide de atac, fara rezultat pe tabela de marcaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS