10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSava, rapidist pentru binele gorjenilor

Sava, rapidist pentru binele gorjenilor

„Savarina“ crede ca daca Rapidul se va califica in semifinalele UEFA, Pandurii ar putea avea o misiune mai usoara in meciul de duminica.


Situatia medicala a lui Marius Sava a provocat un adevarat scandal intre antrenorul Viorel Hizo si doctorul Valerian Dârnu. Accidentat dupa jocul cu Dinamo, Sava este inca indisponibil, lucru care-l irita la culme pe „Dulau“. Prezenta lui in primul unsprezece este obligatorie in conditiile valorii scazute a lotului si deja au trecut doua partide fara „Savarina“ pe gazon. Revenirea sa este sub semnul intrebarii si cu siguranta nu se va produce in jocul cu Rapid. „Nu stiu când revin, dar fac tratament in continuare. Fac fizioterapie la policlinica, dar nu pot intra pâna nu imi trece. Mie mi s-a spus la ecografie sa nu intru pâna nu va disparea durerea de tot. M-a lasat o perioada si am intrat, dar apoi a revenit, ma doare când lovesc mingea. Nu pot face RMN pentru ca am avut o operatie de peroneu, unde s-a folosit o tija metalica, si este contraindicat. Dar am facut ecografie si diagnosticul este dezlipire de ligament colateral. Alergari drepte pot face, dar nu si schimbari de directie sau sa lovesc mingea. Nu am mai avut niciodata probleme de acest gen la genunchi“, a explicat Marius Sava modul cum decurge recuperarea sa.


„Putem bate Rapidul“


Chiar daca va fi apt pâna la ora jocului cu giulestenii, Sava nu va fi folosit de Hizo pentru ca nu s-a antrenat de trei saptamâni. Fotbalistul craiovean mizeaza pe calificarea Rapidului in semifinalele Cupei UEFA, pentru ca misiunea „pandurilor“ sa fie mai usoara duminica.


„Ne asteapta un meci important cu Rapid, care va veni la Târgu Jiu dupa sferturile Cupei UEFA impotriva Stelei. Cred ca pentru noi ar fi bine sa bata Rapidul. Va dati seama ce euforici vor veni aici la noi. I-am prinde dupa chef. Va fi greu, dar asta nu inseamna ca un meci se aseamana cu altul. Daca au batut pe Poli si vor bate pe Steaua nu inseamna ca vor defila cu noi. Putem bate Rapidul. Multi mizeaza pe oboseala lor, insa eu cred ca nu sunt chiar asa obositi chiar daca se lupta pe trei fronturi. Este mai placut sa joci din trei in trei zile decât sa te antrenezi o saptamâna“, a sustinut Sava.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS