10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPutem câstiga si cu Rapid

Putem câstiga si cu Rapid

Mijlocasul bosniac a dedicat reusita din meciul cu FCM Bacau tatalui sau, care si-a sarbatorit ziua de nastere chiar in ziua partidei.


In primele doua jocuri din retur, Vranjkovic a fost contestat de majoritatea fanilor, iar dupa ratarea penaltiului de la Iasi valoarea sa a fost pusa la indoiala. Antrenorul Viorel Hizo a crezut in el, iar bosniacul l-a rasplatit in ultimul joc, când a deschis scorul cu un sut care l-a ridiculizat pe portarul Bogdan. „Voica“, asa cum este alintat de coechipieri, a explicat prin intermediul translatorului Boris Keca de ce nu a confirmat in primele trei meciuri.


„A fost putin mai greu pâna m-am acomodat. Au trecut doua luni, acum m-am obisnuit cu baietii si sper sa mergem cât mai bine impreuna in partidele urmatoare. Am schimbat si tara, nu vorbesc limba româna, am venit si destul de târziu, inainte de a incepe campionatul, si nu am facut pregatirea de iarna cu echipa. Acum este destul de greu sa intri direct la jocuri amicale si apoi oficiale. Dar eu cred ca de la etapa la etapa va fi tot mai bine“, a spus Vranjkovic.


Doar Keca si Armel i-au fost aproape la greu


Amintirea ratarii de la Iasi inca il macina pe bosniac, dar spera ca golul marcat cu FCM Bacau sa mai repare din greseala. Coechipierii nu i-au fost aproape in acel moment greu, doar Keca si Armel incurajându-l, restul pastrând felicitarile pentru jocul cu Bacaul.


„M-am bucurat enorm ca am inscris si cred ca mi-am spalat pacatele dupa acel penalti ratat la Iasi. Sper sa nu se mai intâmple asa ceva si sa fie totul bine de acum inainte. A fost cel mai greu pentru mine deoarece era ultima faza a meciului. Iar un punct acolo era foarte bun pentru noi. Dar asta este viata, se mai intâmpla si astfel de lucruri. Keca si Armel au venit in acel moment la mine si m-au incurajat, dar restul colegilor au fost suparati o vreme“, a sustinut Vranjkovic.


Mijlocasul bosniac i-a dedicat primul gol marcat pentru Pandurii tatalui sau, care si-a sarbatorit ziua de nastere pe 1 aprilie. „A fost ziua tatalui meu si lui i-am dedicat golul marcat cu Bacaul. Este greu printre straini, dar trebuie sa fac asta daca vreau performanta. Si trebuie sa stau aici si sa câstig bani pentru familie“, a mai spus Vranjkovic.


Urmatorul adversar al gorjenilor, Rapid Bucuresti, este redutabil, dar „Voica“ nu exclude o surpriza duminica: „Rapid este o echipa foarte buna, stiu ca e printre cele mai bune din campionat. Astept dupa descatusarea aceasta din ultimul meci sa incepem si noi sa câstigam cât mai multe jocuri. Cu Rapidul nu se stie niciodata, orice rezultat este posibil. Eu cred ca avem o echipa buna si putem face un joc bun cu rapidistii si cu oricare alta formatie din campionat. Putem juca bine si putem câstiga si cu Rapid“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS