10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCantalejo va arbitra meciul Steaua - Rapid

Cantalejo va arbitra meciul Steaua – Rapid

Partida Steaua – Rapid, care se va disputa mâine, de la ora 20.30, pe stadionul national „Lia Manoliu“, in mansa secunda a sferturilor de finala ale Cupei UEFA, va fi condusa de o brigada de arbitri din Spania, avându-l la centru pe Luis Medina Cantalejo. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Victoriano Giraldez Carrasco si Pedro Medina Hernandez.


Arbitru de rezerva va fi Alfonso Perez Burrull. Observator pentru arbitri a fost delegat Eugen Strigel (Germania).


Conform presei iberice, Medina Cantalejo a stricat derbiul FC Barcelona – Real Madrid, scor 1-1, disputat duminica, in etapa a 31-a a Primerei Division. Acesta a fost ultimul meci condus de Cantalejo inaintea partidei dintre Steaua si Rapid.


Ziaristii spanioli l-au acuzat pe Cantalejo ca a acordat Barcelonei un penalti inexistent si ca l-a eliminat prea usor pe fundasul „galacticilor“ Roberto Carlos. Prestatia arbitrului spaniol a creat probleme si la meciul tur dintre Olympique Marseille si Zenit Sankt Petersburg, scor 0-1, in optimile de finala ale Cupei UEFA, antrenorul formatiei franceze, Jean Fernandez, fiind suspendat pentru meciul retur, deoarece a fost eliminat de Medina Cantalejo in minutul 82 pentru proteste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS