15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea este ca si promovata

Universitatea este ca si promovata

Desi nu a parasit gruparea alb-albastra in conditiile cele mai bune, capitanul Universitatii din ultimele confruntari din Divizia A spera sa-si invinga fosta echipa, dar nu in semn de razbunare, ci doar pentru ramânerea in Divizia B.


– Legiunea olteana de la Juventus Bucuresti se pregateste sa-si infrunte fostii colegi?


– Ne pregatim, dar nu mai suntem in formatie completa. „Bulgarul“ (Ovidiu Stoianof – n.r.) a plecat la Callatis Mangalia, deci legiunea nu mai e completa. Au mai ramas Claudiu Tudor si Lucian Badaluta.


– Sâmbata vei juca pentru a doua oara impotriva Craiovei. Cum privesti aceasta partida?


– Pentru noi, acest meci este capital. Ne va fi foarte greu, dar trebuie sa invingem daca vrem sa mai speram la ramânerea in Divizia B. Si eu cred ca totul este posibil, pentru ca avem un lot bun, comparativ cu multe echipe din aceasta serie. Curios este ca mi se intâmpla sa joc pentru a doua oara, consecutiv, hora retrogradarii si sper sa nu bifez un nou esec. Ar fi prea mult pentru mine.


„O victorie in fata Universitatii ne-ar da sperante“


– Vrei sa invingeti doar pentru a scapa de zona retrogradarii sau pentru a te razbuna pentru ce s-a intâmplat in vara trecuta?


– Nu, nici vorba de razbunare. Ce a fost, a fost. Viata merge inainte. Ce-i drept, nu mi-a picat prea bine ce s-a intâmplat vara trecuta, dar nu sunt un tip ranchiunos. Oricum, nu pot sa doresc raul echipei care m-a format si pe care o iubesc de când eram copil. Repet, o victorie in fata Universitatii ne-ar da sperante.


– Ţi-ai dori sa revii pe „Ion Oblemenco“?


– Sigur ca da, dar nu cred ca se va intâmpla prea curând acest lucru, pentru ca drumurile noastre s-au separat, iar eu nu sunt disponibil pentru moment. In plus, nu stiu daca mai interesez pe cineva de acolo. Cine stie, orice este posibil.


– Crezi ca Universitatea va avea probleme in lupta pentru promovare?


– Fara doar si poate, nu cred ca va mai pierde primul loc, pentru ca are un lot valoros, un antrenor capabil si, bineinteles, un public minunat. Este adevarat ca mai au meciurile directe cu Petrolul, Urziceniul si Vâlcea, dar sunt convins ca nu vor pierde. In plus, contracandidatele vad ca se tot impiedica, iar diferenta de puncte s-a marit.


– Se va descurca in Divizia A cu acest lot?


– Craiova are de departe cel mai bun lot din serie, dar nu cred ca va face fata in „A“, daca nu se intareste. Sa nu fiu inteles gresit, jucatorii au valoare si pot creste mult, dar nu au experienta necesara. Eu zic ca trebuie adusi cinci-sase fotbalisti si totul va fi in regula, dar nu este problema mea, asa ca nu vreau sa comentez prea mult. Oricum, le urez bafta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS