13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRapid a câstigat la Timisoara

Rapid a câstigat la Timisoara

Banatenii au suferit prima infrângere de pe teren propriu din acest sezon si s-au indepartat de podium.


Cel mai asteptat meci al etapei a 19-a, derbiul Poli Timisoara – Rapid programat duminica seara, a consemnat victoria oaspetilor, care s-au impus cu 3-1, reintrând in lupta pentru titlu. Banatenii au inceput bine meciul, deschizând scorul in minutul 5, când Caramarin a transformat un penalti obtinut de Gigel Coman.


Rapid a egalat prin Mugurel Buga, care a marcat de la doi metri, dupa o pasa la intâlnire data de Moldovan (’30), acelasi Buga ducându-si echipa in avantaj in urma unei faze similare, coautor fiind insa Ionut Stancu (’54).


Poli a ramas in zece oameni dupa ce Ovidiu Petre l-a lovit in stomac pe N. Grigore, fara minge, pentru a executa rapid o lovitura libera (’60), insa, peste trei minute, Grigore a vazut si el „rosu“, dupa un duel cu Plesan. Scorul final a fost stabilit in minutul 70, când Plesan a pasat neglijent inapoi spre Cânu, iar Burdujan a interceptat si l-a invins pe Popa cu un sut de la marginea careului.


Hagi vede un complot impotriva Timisoarei


La final, antrenorul timisorenilor, Gica Hagi, a declarat ca jucatorii sai, prin greselile comise, au facut cadou Rapidului victoria, dar a lasat sa se inteleaga si faptul ca Poli ar putea fi victima unui complot prin care este impiedicata sa ajunga in fruntea clasamentului.


„Când e vorba de Timisoara, parca trebuie sa ne scriem pe frunte «doar participam». Probabil ca trebuie doar sa participam, nimic mai mult. Cu toate eforturile care se fac la Timisoara, e foarte greu, aproape imposibil. Ceea ce am vazut in seara asta nu-mi place, ceea ce s-a intâmplat pe teren e urât. S-a revenit la anumite lucuri dure. E mare pacat ca unii nu lasa sa se dezvolte ceva, ca nu te lasa sa joci“, a afirmat Hagi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS